Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PYTANIA] Na temat Wersji 1.8

aroFaz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No 1.8 Z lagami To masakra Boje się że tyle rzeczy dodali że mi Komp nie wyrabia i Nie pogram 1.8 Final

6.jpg

"Ucieczka może być czasem dowodem wielkiej odwagi.

Romuald Cabaj "

Kliknij To nic nie kosztuje

http://pajacyk.pl/

Opublikowano

Ma Ktoś Odpowiedz Na Pytanie Czemu Jak łącze Się Z serwerem To pisze MI Connecting To The Server.... Servery Dedykowane To samo

6.jpg

"Ucieczka może być czasem dowodem wielkiej odwagi.

Romuald Cabaj "

Kliknij To nic nie kosztuje

http://pajacyk.pl/

Opublikowano

A ja mam takie 1 pytanko,

Podobno w 1.8 miała byc użyteczna gąbka czy bedze ?

oraz mam tak prozbe moglby mi ktos objasnic (najlepiej ze screen-ami) ktore mięsa co daj, które sie opłaca jescz a które nie itp.

z góry dziękuje :D

donGURALsko_by_Daxeron.png

Opublikowano

Grałem już w bete bety 1.8 , powiem wam 1 to jest zawaliste , jest tryb mapki classic , czyli budujesz co zechcesz , to jest jak too many items!

Ale jest tez 2 typ mapki , czyli survival tam masz te paski o jakich wspomniał mojang , i uwaga!

Te kurczaki , steki i inne nowości takie jak cegły glass plan's też zostały dodane!I menu minecrafta zostało zmienione na poruszający się krajobraz

I jak ktoś chce wiedzieć , to znaczek mojang inaczej wygląda , i ten napis beta np.1.7.3 został przemieszczony w lewy dolny róg , o endermanach nic nie mogę powiedzieć bo garałem na razie na pecyfull

A i jeszcze jedno , jest sprint, ale jak ustawisz sobie taka obcje co było we wczesniejszych wersjach poziom trudności , i ustawisz tam na Pr0 to jak będziesz biegł sprintem to się mapka nie będzie się ładowała xD

@jak troche bardziej zgłębie 1.8 dam edita :)

@edit , zapomniałem dodać że jest nasza upragniona lista serverów :)

@edit i jeżeli kotś ma słabego pc-eta to niech gra na tym trybie , Pr0 ja tak zrobiłem podskoczyły fps drastycznie ! :D

Opublikowano

czemu u mnie niema żadnych potworów?

W menu gry musisz zmienić trudność gry z peaceful na Easy, Normal bądź Hard.

149208901.png

Opublikowano

Swietny efekt otwieranych skrzynek :D Czemu jak chce wlozyc deske do pieca i przetopic piasek to mam crasha gry? bug? Nie umiem spotkac endermana grrrr

Moje konta Metin2:

Alamut - 100lvl Ninja Dagger ON

Arkanta - 97 lvl Szaman Smok ON

Alamut - 94 lvl Wojownik Mental OFF

Metin2 PL - 59 lvl Wojownik Body OFF

Opublikowano

w mob spawnerze byly skrzynie w nich nasiona Arbuza/ melona nw co to i zasadzilem to z dostepem do wody, swiatla, i ogrodzilem szklem, i po 2 dniach minecraftowych te nasiona stały się takimi ciemno zielonymi krzaczkami, teraz minął ok. 12 dzien minecraftowy i nadal jest tak samo wtf ? to przez tą wersje ? bo niewiem czy czekac az mi urosnie ten melon czy to rozwalic i posadzic zborze.

za odpowiedz +/- i 5

RMCF

Opublikowano

@3up

Wchodzisz w [iNFORMACJE] Co do update 1.8

I 2-5 linijek nizej od 1 zdania pisze

Wersja BETA 1.8 do pobrania ;)

@up

Raport

@2up

Narazie nic, dzieki doswiadczeniu bedziemy dostawac poziomy ( Level Up ) i prawdopodobnie mozna bedzie rozłożyć skill pointy (np. na szybsze bieganie itp. ((Perk)) )

6ydVTxs.jpg

Admin Cienia
Opublikowano

Po jest dział na forum, aby z zakładać tematy pytaniami,

szybciej użytkownikom odpowiedzieć na pytanie niż kierować ich tego tematu, żeby pisali pytanie drugi raz.

W temacie zrobi się bałagan i trudno będzie znaleźć odpowiedzi na interesujące kogoś pytania.

1294477714-U1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...