Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[PROBLEM]Warrock sie wyłącza!

mic0ud

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam wszystkich!!!

mam pewien problem, otóż: gdy wlaczam warrocka, loguje sie, wybieram server, i jest wszystko ok

problem zaczyna sie, gdy wybieram room. wsykakuje blad "wystapil blad w aplikacji warrock.exe i zostanie ona zamknieta" - gra sie wylacza...

dadam ze uzycie procesora w tym momencie wynosi 100 %

prosze pomozcie , wczesniej tego nie mialem, warrock chodzil zawsze kiedy tylko chcialem, a tu dzis ... :(

Opublikowano

Nie używasz żadnych wspomagaczy >>>??? Bo jeśli tak to to jest spowodowane właśnie nimi... Jeśli ich nie używasz hmm to może coś nie tak z netem albo anty vir blokuje WR wyłączaj zawsze anty vira

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

nie uzywam zadnych wspomagaczy, robilem check files i dalej nic

a co do antyvira to nie wylaczalem bo avasta sie nie da wylaczyc, chyba ze jest jakis sposob o ktorym ja nie wiem, ale raczej to nie jest z tego powodu, bo wczesniej tego nie bylo!!

Opublikowano

u mnie tez zawsze warrock smigal 0 lagow a tu nagle nortonowi odwalilo i zaczal blokowac dostep do internetu warrockowi wywalac piliki z warrocka.

Pobaw sie w avascie napewno sie da go jakos wylanczyc nie ma takiego antywira zeby sie nie dalo.

Opublikowano

Ctrl+Alt+Delete i w menedzerze zadan odszukaj proces avasta i go zakończ

to nic nie dalo, poniewaz byla odmowa systemu, ale znalazlem juz sposob wchodzac w ustawienia systemowe i wylaczylem wr lecz bez efektu - dalej wywala z gry

macie jeszcze jakies pomysly?? ;]??

Opublikowano

Avasta da się wyłączyć. Masz jego ikonkę w prawym rogu... klikasz na nią prawym potem sterowanie osłoną avast.... i wybierasz sobie na ile chcesz go wyłączyć i tyle

PS; w Menadżerze zadań się nie da... Bo system nie pozwoli na zamknięcie tego procesu.....

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Duzo osob ma taki problem.

Poprostu AntyVirus wziol Ci plik do kwarantanny i dlatego masz problem :)

Odzyskaj plik i przywroc go do folderu Warrock i powinno dzialac..

Tylko gdy zalaczasz wr wylaczaj AV :)

Opublikowano

@mic0ud

Każdego antywirusa da się wyłączyć, poprostu jednego łatwiej, a drugiego trudniej...

Ja na Twoim miejscu zmieniłbym antywira bo jak dla mnie avast to syf.

Aktualnie używam:

ESET NOD32 Antivirus 4

Eseta używam już od wersji 3, czyli od ponad 2 lat. I jestem bardzo zadowolony z wykrywalności i blokowania zagrożen, czy też samej działalności.

btw. Takie małe info: Jest już ESET NOD32 Antivirus 5.

Znając mnie w niedalekiej przyszłości zmienie na wersję 5 :DB)

Opublikowano

@Topic

Możliwe że procesor ci się przegrzewa.

Czy masz problemy z innymi grami? Bo jesli tak to raczej to.

Polecam sciągnąć program do sprawdzania temp. elementów PC'eta.

Też kiedys miałem taki problem ale bardzo dawno i jak w menedżerze zadań ustawiałem WR'a na tylko 2 rdzenie procesora to działało ale troche gorzej niż normalnie.

Po jakims czasie przeszło i normalnie dało się grać :)

Pierwsza osoba, w historii MPC Forum.pl która przekroczyła kamień milowy 100d online.

32Aef.png

By Alicexcullen

"So many people will idolise, while their own success is in their reach... Don't forget, you're able to design your own universe."

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...