Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem]Blue Screen po włączeniu metina.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka :)

Mam mały problem.. gdy metin2 mi siętorrentuję itp. klikam uruchom grę mam Blue Screena i komp mi się restartuje :(

Kiedyś grałem bez problemów a teraz to..

Z góry thx.

............

Opublikowano

czesc tez mialem podobny problem jak za pierwszym razem uruchomilem gre zeby sie torrentowala to samo mi sie zrobilo co tobie ale po restarcie kompa metek juz chodzil dobrze storentowal sie a i jeszcze moze ci to samo sie zrobic jak otworzysz drugiego metina podczas grania na pierwszym ale restart robisz i pozniej juz bedzie dzialac i nie powinno to sie juz zrobic no chyba ze to nie wiem

Opublikowano

Service Pack 3 pobiera sie sam w aktualizacji xp takie żółte okienko w obszarze powiadomień :) to takie cos w prawym dolnym rogu ekranu ;p

Opublikowano

Moj kolega mial podobnie. Zainstaluj metka w innym miejscu, uruchom patchera jako administrator i wylacz wszystkie zbedne programy. Po wlaczeniu kompa poczekaj z 10 min

;)

Opublikowano

Być może coś ci zżera zbyt dużo ramu i jest przeciążenie. Ja bym tak na wszelki wypadek pobrał Everesta i sprawdził temperatury dysku itp.

Link -->

To jest ukryta treść, proszę

Jeżeli pomogłem to wiesz co zrobić :D

6504a07000005dd3.jpg

Jeżeli moja odpowiedź Ci pomogła to proszę daj mi +

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...