Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

nieaktualne, close.

Kamoséin

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 97
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

ile było clay'a do zdobycia? ja mam 28

przeszłem w 5 minut, łatwe, jest błąd z TNT

CPU: Intel Core i7 6770K @ 4,0GHz
GPU: Zotac GTX 780Ti AMP Edition
RAM: Kingston 2x8GB

Case: Cooler Master HAF X

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Cool !! masz "+" i 5 gwiazdek w profilu!

gotogot.png

TETRAHYDROCANABINOL POZYTYWNY STAN NAWINĄ

....LECĄ Z MEJ GĘBY KOMULUSÓW KŁEBY....

Opublikowano

Prosiłbym o wypisanie mi wszystkich bugów mapy na pw. Nie długo zostanie wydany Bug Fixed do pierwszej części. 2 część zostanie wydana jak Harnas943 będzie miał czas.

@Edit : Wszystkie osoby które przechodziły v1 escape , proszone są o przejście 2 raz ( z nowego linku ) ponieważ staraliśmy się usunąć wszystkie bugi. Jeżeli jakieś znajdziecie napiszcie.

empty

Opublikowano

Fajne czekam na następną wersje :D

Następna wersie zaczniemy tworzyć dopiero na 1.9 ;/ Nie opłaca nam się na 1.8 :D

empty

Opublikowano

No i mi się podoba, Przepraszam że długo nie było BUGfixa, bo to w wiekszości moja wina gdyż zepsuł mi się komputer i nie miałem dostępu do minecrafta. Uprzejmie też dziękuję iż podoba się nasza wspólna mapa. Tak jak przekazał wam xKaMoS, następną część zrobimy dopiero na 1.9, Wykorzystamy na pewno wiele nowych pomysłów. Tym razem wrócimy do Avalon i spotkamy nowych wrogów..

Tak więc jeszcze raz dziękuje w moim i kolegi imieniu, że tak wam się spodobało. Pracujemy nad dokładnością, a pomysłów nigdy za wiele.. Jednak że jeżeli brakuje ci czegoś w naszej mapie napisz nam na pw, napewno przeczytamy.

Pozdrawiam i Dziękuje.. :)

Opublikowano

Został dodany najnowszy bugfix :

- TnT działa .

- Naprawiony poziom lodowy ( drzwi się nie zamykały ) .

- Dodano dojście do latarni.

- Uzupełniono skrzynie.

- Dodane tabliczki o pobocznych questach oraz główną drogą fabularną.

empty

Opublikowano

Świetnie! Tylko w kolejnych częściach unikajcie poziomów z skakaniem - strasznie się przy tym męczyłem.

Opublikowano

Ceyz prawdopodobniej będzie mniej skakania ; > Mapka będzie w innym otoczeniu więc tam skakanie by nie pasowało.

Razem z Harnas staraliśmy się usunąć wszystkie błędy mapy , jeżeli znajdziecie jakiś po najnowszym bugfixie ( wczoraj został wrzucony ) to prosilibyśmy o napisanie posta w tym temacie z informacją. ; >

empty

Opublikowano

Wrzucam do folderu save i nie widzi mi tego save ;/

@EDIT

Juz jest dobrze ;] zrobilem update minecrafta i jest git . Prawdopodobnie to przez mody xD

A co do mapy to jednym slowem .. ZAJEBISTA! Tylko tam gdzie byly pytania musialem rozwalic drzwi bo przez 20 min próbowalem i sie wkurzylem :P

Masz 5 i +

31588_504168146284703_1440492924_n.jpg
Opublikowano

Dacek - ten "quiz" da się przejść ^^ Sprawdzałem ostatnio bugi mapy i jak na razie nie znalazłem żadnych więc na pewno to nie była wina mapki :D

empty

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...