Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Qyyt

brayan7

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 83
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
nie wcale nie grałem -.-

Mam woja 74 lvl 4 skile P. I napewno nie grałem ....

Łaaaaaał...

Zastanawia mnie jedno.. Dlaczego Wy tylko Wojami umiecie grac? Dagger jest Niebo lepszy...

DAWAC MINUSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

Opublikowano
Łaaaaaał...

Zastanawia mnie jedno.. Dlaczego Wy tylko Wojami umiecie grac? Dagger jest Niebo lepszy...

Nie tylko wojami. Ja gram surą WP:D

T_Bag_Prison_Break_Signature_by_inspawn.png
Opublikowano
co to instruktor? chyba instrukcja a jak o nia chodzi to z is

Co to słownik interpunkcyjny? sądzę, że to taka książka, z której możesz się czegoś nauczyć..

Opublikowano

@zder

w podklejonych masz opis.

@Albert123

wojem się gra najłatwiej to chyba dlatego.

@topic

Od której godziny jest serw off??

Opublikowano
@zder

w podklejonych masz opis.

@Albert123

wojem się gra najłatwiej to chyba dlatego.

@topic

Od której godziny jest serw off??

Od daty napisania postu. Jakieś 2 min przed napisaniem 1-go postu server został odłączony.

Opublikowano

żeczywiście drop to tam jest gorszy niz na pl mam zbroje na 18 +9 na 71lvl:P ale nic jagby dodali cos do Handlarza to przepustki albo cos tak jak na yt2 i u rybaka księgi bo to jest dramatyczne ze trzeba za kazdym razem po 1 ksiązeke z gry wychodzić w yt2 tez tak było ale dodali do rybaka i jest teraz spoko gdzyby nie te lagiii!! i mogli by żeczywiście poprawic drop zeby cos lotało a nie same przedmity do ulepszen bo to bez sensu i tak nikt nie ma mieczy i armorow więc po co te przedmity tylko miejsce w eq biorą

Opublikowano

ja nadal sie niemoge zalogowac :/

[X] 50 postów

[X] 100 postów

[X] 150 postów

[X] 200 postów

[X] 250 postów

[ ] 300 postów

[ ] 350 postów

[ ] 400 postów

[ ] 450 postów

Zipmt2 : lvl 87, skile : Aura P , Szarża P , 3 stronne ciecie P , wir miecza P Berek P : ON - (nick: TheLeOn)

krolestwo: Shinso

Opublikowano
żeczywiście drop to tam jest gorszy niz na pl mam zbroje na 18 +9 na 71lvl:P ale nic jagby dodali cos do Handlarza to przepustki albo cos tak jak na yt2 i u rybaka księgi bo to jest dramatyczne ze trzeba za kazdym razem po 1 ksiązeke z gry wychodzić w yt2 tez tak było ale dodali do rybaka i jest teraz spoko gdzyby nie te lagiii!! i mogli by żeczywiście poprawic drop zeby cos lotało a nie same przedmity do ulepszen bo to bez sensu i tak nikt nie ma mieczy i armorow więc po co te przedmity tylko miejsce w eq biorą

1.Drop gorszy niż na PL. Pozdro

2. Tygrysia +9 na 71? ... Fajnie, pr0 jestes.

3.Wychodzić z gry? Na ch*ja?

4.Jakie lagi?

5.Nikt nie ma armorów i mieczy? Haha, że Ty nie potrafisz zdobyć, nie znaczy, że nikt nie ma.

Opublikowano

@Albert123

No to pochwal się co ty masz takiego dobrego???

@topic

Na longjuyt2 też tak było i to nie raz.... przypuszczam że za jakąś godzinkę wszystko się wyjaśni.

Opublikowano

tak jest. pozostaje tylko czekac xD

jak byl reset w lyt2 to tez stronka dzialala i is i to wykozystywal kazdy do kupywanie ku bo nie bylo lagów

Opublikowano
@Albert123

No to pochwal się co ty masz takiego dobrego???

@topic

Na longjuyt2 też tak było i to nie raz.... przypuszczam że za jakąś godzinkę wszystko się wyjaśni.

Duzo rzeczy.

Opublikowano

Jeśli ktoś bardzo chce się dowiedzieć kiedy będzie serv on to można na QQ do Gm'a napisać....

QQ: 837655512

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...