Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A zastawiałeś się to jakiego rodzaju jazdy kupić

street, czyli jazda w mieście, wskakiwanie na murki, poręcze

vert, czyli skakanie na pionowych rampach.

flatland, czyli ewolucje wykonywane na płaskim terenie, podobnie jak niegdyś freestyle w skateboardingu,

park, czyli jazda w specjalnie zaprojektowanych parkach (zwanych też skate-parkami)

dirt, czyli najczęściej używane określenie skoków na specjalnie zaprojektowanych do tych celów torach.

Bo jest różnica bo nie które nie mają hamulców nie które mają pegi każdy bmx jest przystosowany do innego rodzaju jazdy po terenie najpierw powiedz to jakiej jazdy jak chce do normalniej czyli bez takich jakiś jazd to taki wystarczy

634534203295449218.png
Opublikowano

Nom coś takiego :

-"street, czyli jazda w mieście, wskakiwanie na murki, poręcze "

ogólnie tak troche poskakać sobie na ławki itd . A najbardziej tak jak w tym filmie poniżej :D . Zeby poskakać z kolegami :D

Opublikowano

Bmx shit i drogi.

Z stanów za 200$ sprowadzisz fajnego bmx`a moj kolega właśnie niedawnokupił na pln wyszło 956zł ale maszynka nie do zajebania :P

Lekka i wgl.

Bmx to raczej chujowe rozwiązanie, ja mam duala dałem 9 baniek na dobry osprzecie siedzenie na dole rama 14,

koła 26" Hebel jeden na tył i amorek 130mm skoku Duro i skacze sobie gdzie chcę manual wheelie BunnyHop to żaden problem .

I o wiele przyjemniejsza jazda wygodniejsza i mniej niebezpieczna. Można przerobić na singl`a lub przeżutki :]

@edit

Pierdole ortografię :D

@edit

coś takiego do street`u jak ma ten typ na końcu .

Weteran
Opublikowano

Nie kupisz dobrego bmx ponizej tysiaka.

A i apropo po chuj Ci bmx jak idzie zima?

Mam w nosie co mi dasz , ale jak juz to Zbieram minusy

mpccopy.jpg

Co to jest? Ma pięć liter - pierwsza to "K", a ostatnia to "s". Twarde owłosione, w środku ma biały płyn.

Odpowiedź: KOKOS, a ty co myślałeś? ;p

Opublikowano (edytowane)

Obydwa które podałeś są do niczego , jeżeli chcesz w miarę dobrego BMX kup coś z www.avebmx.pl a ty x12 jeżeli nie wiesz nic o naszej społeczności to się nie odzywaj myślisz że nie mamy krytych miejscówek ?

Edytowane przez TurboKolor