Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Obecnie nie ma żadnego sposobu aby wprowadzić autoselect czy bota do tej wersji , pliki są tak pozmieniane że trzeba robić wszystko od podstaw , co za tym idzie możliwe było by to dla kogoś kto dobrze operuje w plikach .dat pk2. C++ .exe.

Opublikowano

poco bot nie lepiej nagrac skrypta na taskrerze?

ja se nagralem i taksuje na ongach czesto ustawilem speed normal ile ma potow kupywac itd... ja tylko pausuje jak ktos ma zaplacic lub go wywalic z taxi a tak to tasker bije ongi

Zakaz handlu na forum

Coming

Opublikowano

poco bot nie lepiej nagrac skrypta na taskrerze?

ja se nagralem i taksuje na ongach czesto ustawilem speed normal ile ma potow kupywac itd... ja tylko pausuje jak ktos ma zaplacic lub go wywalic z taxi a tak to tasker bije ongi

Zakaz handlu na forum

Coming

Opublikowano

Jakim sposobem ma ci tasker zaznaczać moby , możliwe że nagrasz ruchy myszki x,y i je zapiszesz wtedy tasker powtórzy tą czynność.

Ale co do mobów bicia to powtórzy tyko pierwszą kolejność jaką mu nagrałeś podczas atakowania mobów a moby respią się w losowych miejscach więc to nie możliwe bo będzie ci zaznaczał obszar gdzie nie ma moba.