Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

RevBot v1.4.7.2

NITROSTREET

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam dziwny problem . Mianowicie bot wszystko smiga tylko nie atakuje mobow. W zakladce monsters sa one pokazane ale nie ma podanej pozycji pisze tylkp [ 0 , 0 ] I co z tym zrobic ? Bo lata jak glupi i nie bije:(

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

w ktorej zakladce? tam obok wyboru mobow? od ktorego do ktorego lvlu? czy w zakladce "hunting"?

jesli ta druga opcja to kliksz "current position" >> "add huntung area"(czy jakos tak) >> po prawej w okienku zaznaczasz to co sie pokazalo i start. napisz wiecej to sprobuje pomoc

Opublikowano

W zakladce Monsters tam gdzie pisze "ID Name HP Location" ni location moba nie jest wlasnie podane . Pewnie dlatego nie buije mobow;]

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

akurat tamto nie jest ci zbytnio potrzebne po to tylko pokazuje moby wykryte przez bota w poblizu.

robisz wszystko dokladnie tak jak to powinno byc? probowales przy odpalonym bocie zaatakowac jakiegos moba? (musi byc wcisniete "start bot")

ewentualnie odpalasz bota/silka az zaskoczy dobrze x]

Opublikowano

Mi sie zdaje ze wykrywa moby ale nie wie dokladne na jakiej lokalizacji i nie ma jak zaatakowac;/ PS expie w karakoram

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

Moglby mi ktos dac link do downloadu NuConnectera oraz wytlumaczyc o co dokladniej chodzi z tym patchowaniem ? ;x

@Down:

Dzieki. Fajnie by bylo jakbys jeszcze rozjasnil mi troche to patchowanie ;d

Opublikowano

Da coś sie zrobic z tym botem zeby wkoncu zaczol atakowac moby prawie co 2 spot nie wali nic stoi i zapuszcza kozenie ...?

Niewiem moze macie jakis sposob ...

pozdr

Opublikowano

Witam,

ja mam jeszcze inny błąd. Po włączeniu NuConnectora wyświetla się czarne okno, widnieje napis "Listening for bot connection" i.......właśnie nic. Zupełnie nic sie nie dzieje. Przy włączeniu AgBota jest tak samo tzn nic sie nie dzieje. Zpatchowalem plik Media pk2 i mam pliki .bak więc nie wiem o co chodzi? o.O

Opublikowano

mam pytanie...

Co zrobic z botem zeby zbieral Mineraly do Alchemi...?

bo to potrzebne a niezbiera...;/

dzieki.

pozdr.

Opublikowano

Musisz Przenieść je w "Item" z Kolumny Floor do Inventory ^^

Sry za nie dokładność ale nie mam teraz bota przed oczami

A przecież najważniejsza walka toczy się w tobie i nikt inny, tylko ty sam decydujesz, czy jesteś w Babilonie, czy już nie, czy wybierasz dobro, czy zło, czy służysz Jah, czy systemowi, który ci nie daje nic oprócz rozpaczy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...