Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vindictus EU CBT 15 września !

duchu45

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Dla wszystkich fanów Vindictusa ;))

Nexon oficjalnie ogłosił datę CBT dla EU będzie to 15 września ;))

Keye do CBT można dostać z tej strony

To jest ukryta treść, proszę

wystarczy kliknąć na tą bramę i na dole pojawi ci się beta key ;))

Gra będzie do pobrania dopiero 15 września po 9:00 trzeba będzie zalogować się na stronie i wpisać beta key aby uzyskać dostęp do gry

Jeżeli ktoś nie wiedział proszę o +++ =))

PS.

I jeżeli ktoś nie będzie mógł już dostać beta keya piszcie na priv mam 6 albo 7 ;))

//linki dajemy w code!

Edytowane przez Usama Su kocken
Opublikowano

A czy bedzie tak samo blokada IP jak poprzedni Vindictus ? (Europa -/- USA)

Mieszkam za oceanem , a chcialbym pograc z rodakami

Opublikowano

Derynn^

Myślę, że nie ;)

a tak btw

Przestańcie tak sceptycznie podchodzić do tego EU ;d ja się tam ciesze, że będzie Europa =)

Opublikowano

Ja też, ale tylko dlatego że klient wersji usa nie działa mi :) problem występuje u wielu osób z różnych forum i jedne z najlepszych rozwiązań to zmiana systemu, a gdy zmienie system to mi vind nie pójdzie z powodu małej ilości ram (na xp. 1gbram , na win 7 połowę tego zabiera sam system do funkcjonowania). Chce zobaczyć czy eu będzie działał. Tylko jakoś nie bardzo wiem o jaką bramkę chodzi nic nie ma prócz 2 filmików i linków do stron, niżej komentarze i nic.

Hmm ten klucz przychodzi na e-mail ? Jak tak to w ile Wam doszedł.

Opublikowano

Na tej stronie klucz miałeś od razu po kliknięciu na bramę pokazywał ci się na dole ;)

ale teraz widzę że coś już nie ma ;d

Opublikowano

Odświeżam ponieważ

Dzisiaj WYSTARTOWAŁ CBT ! :D

Należy wejść na http://vindictus.nexoneu.com/ wpisać swój beta key i pocinać w Europejską wersję Vindictusa !!

Jeżeli ktoś nie ma beta keya piszcie do mnie na pw mam 6 lub wejdźcie na profil nexon na fb rozdają dalej beta keye :)

Opublikowano

Wy tak narzekacie na tego vindictusa eu. To dopiero testy, pozniej sie rozwinie. Kazda gra zaczynala od 0 a nie odrazu byla zajebista.

Pozatym na vindictusie US niezagracie bo jest blokada ip. Trzeba miec amerykanskie ip zeby zagrac, a zmiana ip programami niewchodzi w gre, bo wyswietla sie informacja o niepozadanym programie :D (sam probowalem)

Poczekamy, zobaczymy co z tego wyniknie. Mysle ze jednak super sie bedzie gralo. Ma ktos info kiedy koniec cbt?

Opublikowano (edytowane)

Wy tak narzekacie na tego vindictusa eu. To dopiero testy, pozniej sie rozwinie. Kazda gra zaczynala od 0 a nie odrazu byla zajebista.

Pozatym na vindictusie US niezagracie bo jest blokada ip. Trzeba miec amerykanskie ip zeby zagrac, a zmiana ip programami niewchodzi w gre, bo wyswietla sie informacja o niepozadanym programie :D (sam probowalem)

Poczekamy, zobaczymy co z tego wyniknie. Mysle ze jednak super sie bedzie gralo. Ma ktos info kiedy koniec cbt?

Przez proxy mozna, sam gralem pare miesiecy, a EU sie rozwinie za jakis rok.

Edytowane przez Eryk2109.
Opublikowano

Wysłałem wam keye na pw ;)

Wie ktoś może czy w OB będzie mag?? bo strasznie mi się podoba ta postać ;p a jest zablokowana...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...