Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Intense [1.8.1+!][30 slotow][Brak WL][RP FB SV]

Terrain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Uwaga. Umieszczanie linków do forum podczas publikacji serwera minecraft wiąże się z usunięciem całej treści tematu oraz wywaleniem go do kosza.

Kiedy patrzę na niektóre osoby na tym forum zaczynam być za podpisaniem ACTA.

Opublikowano

tak, tylko administracja MPC usunęła nam prezentacje ponieważ, cytuję: "Znajdował się w niej link do forum serwera" , którego nie było... Więc nie wiem co za debile tutaj są..

Opublikowano

Polecam Server:Admini są naprawdę ogarnięci tylko szkoda że jest ich tak mało,Gracze sobie pomagają i takie tam.Naprawdę warto Zajrzeć i przy okazji zostać

1325845644-U48159.gif
Opublikowano

Zapraszam wszystkich na jedeyny serwer dedykowany na plikach Bukkit 1.8.1!!!

Opublikowano

admin wbij na serwer

Ma ktos konto do oddania na PL ? Pisz na GG niżej prosze ;D

Grubson,Fokus ,Rahim ,PFK ! MOC :D

Chcesz pogadać ? Poznać mnie ? Zadać pytanie ? GG : 12396585 :P

Zbieram +

Opublikowano

Serwer świetny. Mili i ogarnięci ludzie,już po kilku minutach wszystkich polubiłem ^^ Tylko przydało by się zmienić startowe eq,czyli dodać deski na budowę. Więcej zastrzeżeń nie ma ^^

Opublikowano

Serwer jest bez sensu ... nie ma np. /jobs więc nie ma jak zarabiać co jest równoznaczne że się nic nie kupi jak w sklepie ceny KOSMICZNE ... Handel ? jak tu handlować jak się nie ma kasy , bo nic się nie sprzeda w sklepie skoro ceny sprzedaży są znowu niskie ... Nie polecam.

Opublikowano

Serwer powrócił do wersji 1.7.3 ponieważ na serwerze strasznie lagowały kulki expa, a także CraftBukkit w wersji testowej co chwila padał... Za utrudnienia przepraszamy. Każdy kto ma problm z wejściem na serwer niech napisze mi PW, tam otrzyma link do pobrania minecraft.jar z minecrafta 1.7.3 . lub wejdzccie na strone www.intensecarft.xaa.pl tam znajdziecie link do pobrania clienta naszego serwera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...