Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Proszę o adres ip dwo , celem jest stworzenie loadera , i bota.

mam juz całkiem niezły pomysł tylko potrzebuje ip. A sposób jest prosty bo nie ma tu zabezpieczeń typu hackshield czy xtrap ^^

i mogę zdradzić tajemnicę że prosty edx loader pójdzie na tych plikach tylko trzeba je po prostu zamienić nazwami.

Ponieważ loadery mają w sobie zapisane że potrzebują do uruchomienia wyszukania plików takie jak media.pk2 czy sro_client.exe

ale ludzie z dwo pozmieniali to dla utrudnienia na jakies dwo_client.exe _Effects_.dwo.

Ale mniejsza z tym dajcie ip zrobie loadera i bota.

Opublikowano

Podal bym CI ip ale nie mam klienta dw: start--->uruchom--->cmd i wpisz tak: netstat -ano i tam masz adresy ip a zeby zlokalizowac dwo musisz zrobic tak: wcisnij ctrl+alt+del i w zakladce widok wybierz pokaz pid tam znajdz silkroad_exe i jego nr pid porownaj z nr pid jakie pokaze Ci sie w konsoli cmd i to bedzie adres DWO;)

Opublikowano (edytowane)

Czekamy na loadera bota ;)

good luck have fun ^^

Edytowane przez krzychu9090

90% Nastolatków dostałoby załamania nerwowego, gdyby Justin Bieber (BIMBER) stał na dachu wieżowca i miał zamiar skoczyć. Jeśli należysz tak j

ak ja do tych 10%, które wzięłoby krzesełko, popcorn i darło się: "Skacz lamusie!" wklej to na swój profil xD

Zbieram Minusy ;)