Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[pytanie]ktora postacia zagrac.?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.a wiec jak w temacie.ktora postacia zagralibyscie na moim miejscu,mianowicie:

MENTAL 63lv skile: silne m9,duchowe m9,walniecie m7 tapniecie 10pkt uderzenie miecza 1pkt. z eq full+9

SURA WP 35lv skile:czarowane m2 czarowana m2.bez eq(jezeli wchodzi ona w gre,to moglbym sprzedac eq z wojownika^^)

wiem,mental dobre,nawet bardzo dobre skille jak na swoj lv,blisko do G,ale jego szybkosc ataku np.do expa czy na metki daje mi wiele do myslenia:/ z kolei wp to maszynka do expa,na metki (co lubie robic) pvp tez mnie troche interesuje lecz raczej na wyzszym lv. (3/4 Skille na M+) doradzcie cos sensownego;p

Czy zacząć nową przygode surą wp,czy moze kontynuowac gre obecnym mentalem,z "oszałamiającą" szybkoscia ataku?? ktora mi sie nie podoba:D

Ref w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

hmm nie to zebym nie lubial tylko ta jego powolnosc troche mnie nudzi xDD bo w pvp to na roznym lv,w moim przypadku 63 i skile m9 to praktycznie wiekszosc wygrywam:)

Ref w sygnie - MrPiotrek122

Opublikowano

Kontynuluj gre Wojem Mentalem bardzo milo sie exp w v2 , wmiare dobry do pvp + ladne skille a z czasem mozesz sobie wyexpic to sure swoim wojkiem dla funu

Pomogłem ,Daj Plusa ++

zakaz umieszczania linków do zewn. stron

Opublikowano

Na twoim miejscu grałbym dalej mentalem według mnie nie ma sensu zaczynać wszystkiego odnowa ...

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...