Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Prywatny Server No DC

Darionu

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zna ktoś jakiś No DC do tego serwa? Wiadomo, że odkąd wszedł mc jest tragedia ze wbijaniem na serwer ;/.

Szukałem długo na wielu forach, do tego próbowałem kilku programów starych i nowych i nic ;/

Proszę o pomoc bo mam już dosyć z wbijaniem na serwer ...

Opublikowano

Ludzki kolorowe mniej i bardziej ;] Mi dziala sposobik z 2 silkami .. Tzn ze w tym samym momencie na 2 silkach klikamy conect na tym samym koncie ;] Jesli pomoglem ...... To sie ciesze;;d

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano
Ludzki kolorowe mniej i bardziej ;] Mi dziala sposobik z 2 silkami .. Tzn ze w tym samym momencie na 2 silkach klikamy conect na tym samym koncie ;] Jesli pomoglem ...... To sie ciesze;;d

on pisał o NoDC..

Kurczę, Drogi Userze.. (żeby nie przypierniczył się nikt, że cenzura, cenzury użyłem ;d)

umiesz czytać podpięte topici?

jak nie to idź się powieś proszę ulżysz innymm...

a teraz przeczytaj podpięty topic z NoDC i pomyśl..

tak,tak.. mówię o privie.. spokojnie mi Loader działa.. a jak Ci nie działa.. to się powieś.. i pomyśl..

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Opublikowano

Stary on prosil o NO-DC do priva a takiego wylacznie do priva nie ma aktualnie .. Pisal tez ze nie moze wbic na serwa wiec podalem mu sposob ;] Niewiem po co twoj niepotrzebny komentarz;p

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

@Venomous:

Ohh niestety umiem. Przeczytałem każdy taki topic do tego nie wystarczyło mi to i szukałem już na wielu forach/działach ..

Co do powieszenie radzę, abyś ty się nad tym zastanowił zamiast wyciągać różne wnioski.

Mi loader nie działa, bo o ile wiem to nie jest wersja 1.41 tylko 1.091, możliwe, że musiałbym sie pobawić nad zmianą w tych pierdołkach, ale niestety nie umiem.

Raz wystarczy jak napiszesz powieś się i pomyśl. Czy to takie modne?, że musiałeś napisać to 2razy ??

Głupi nie jestem i dociera do mnie raz. Widać jednak coś kojarzysz z tym słowem w swoim życiu.

@Vinyl:

Dzięki wielkie. Nie wiem czy to zasługa tego, ale zalogowałem się właśnie za pierwszym razem ^^

Wiem, że nie ma jeszcze no dc bo szukałem, ale chociaż chciałem wiedzieć czy ktoś coś wie o pracach itp.

Bo wersji ze starego isro nie znalazłem.

@BTW:

Nie każdy kto ma jeden post musi być od razu idiotą. Zaglądam na to forum już dosyć długo to nie znaczy,

że muszę się udzielać i tworzyć konto. Stworzyłem bo potrzebowałem i tyle.

Opublikowano

Problem tez mam poniewaz jak klikam loadera to eyskakuje mi PLEASE EXECUTE SILKROAD EXE .. Reinstalak silka nie pomoglla .. Cos sie da z tym zrobic?;]

@editChyba wykminilem .. Wlaczylem silka jednego ale nie kliknalem start i wtedy loadera i chyba dziala;]

@edit 2 niestety (C8) wyskakuje;/

PostalDude - Iris - 90

Opublikowano

Jeśli masz problem z zalogowaniem to ściągnij serverlista do priva którego dałem w podczepionym temacie. Na servie jest 1000 slotow i patrzysz kiedy sie zwalnia i blyskawicznie przechodzisz do silka i klikasz enter. Mi nie działa za każdym razem bo wiadomo że ktoś moze być szybszy ale lepsze to niż klikanie na ślepo nieprawdaż?

• Dodaj nową pozycję...