Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Pomoc BAN

evok

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam dostalem 2 ostzrezenie o bana i jestem ciekaw czy jak oni zabrali te 50% pd kredek itp to czy one sa juz zabrane czy jak mi sie juz ban skonczy a konczy sie 14 i jak wtedy wejde mi je zabiora bo mialem ponad 1000 energi i wiem ze jest turboclicer do energi i program do robienia sid i jak bym tera wzial i zaznaczyl czy mam mi wyklikac te 1000 energi to czy niewiklika uri bo pamietam ze mialem 30tys

Opublikowano

Witam dostalem 2 ostzrezenie o bana i jestem ciekaw czy jak oni zabrali te 50% pd kredek itp to czy one sa juz zabrane czy jak mi sie juz ban skonczy a konczy sie 14 i jak wtedy wejde mi je zabiora bo mialem ponad 1000 energi i wiem ze jest turboclicer do energi i program do robienia sid i jak bym tera wzial i zaznaczyl czy mam mi wyklikac te 1000 energi to czy niewiklika uri bo pamietam ze mialem 30tys

zaloguj się na konto za pomocą i/k bota i wyklikaj ;)

Pomogłem ? , liczę na + . Pozdrawiam !

Opublikowano

niestety juz mam skonczona licencje na k?ibot tylko chcialbym wiedziec czy jest jakis program ktory by mi pokazal chociaz czy mam jeszcze pd jackpot bo wiem ile mialem jak bede mail tyle ile mialem to wiadomo ze reszte tez mam xD

Opublikowano

Nigdy nie klikaj przez Kbota !! Kbot tak klika na złej mapce, idzie samo gówno(xeno i x2) a 1 czesc zdarza sie co 30 energi...

Jeśli nie przepisales captchy i nie zalogowales sie na konto , to energie raczej masz. Zresztą 30k uri to nie majątek , 13-15h i już masz.

Opublikowano (edytowane)

a na jakim bocie latales?

Piotreks34 to gdzie klikac by duzo czesci wpadalo???

Edytowane przez LESIUP

Brak konta ;/

Opublikowano (edytowane)

tam po lewej jest takie okienko z mapką jak wjedziesz w gg. No ale to już trzeba samemu dojsc , na ktorej mapie najlepiej klikac. Ja polecam zawsze turboGG on zawsze robi dobrze , delte ggmakerem złożyłem cos za ok 1300-1500energi , a kuzyn za 4300 !!

Kupic pijawko zasrana masz to - minus i idź się utop , bd tu wszystkich minusował.

Edytowane przez Piotreks34
Opublikowano (edytowane)

kolego który napisał ten temat , Energie masz zabraną od razu gdy zostanie nałożony ban radzę ci kupić licencje na kbota bo tylko ci konto dożywotnio zablokują

Edytowane przez Maxikk
Opublikowano

kolego za kbota nie ma bana bany zostały nadane ręcznie bo jest taki problem iż gdy lecisz na kbocie skrzynka znika zanim do niej dolecisz a skoro cię Moon lub Feniks przyłapał to bana dostałeś

Opublikowano

kolego za kbota nie ma bana bany zostały nadane ręcznie bo jest taki problem iż gdy lecisz na kbocie skrzynka znika zanim do niej dolecisz a skoro cię Moon lub Feniks przyłapał to bana dostałeś

Ahahahahaha . Nie ma banów ale bana dostałem ?

A po za tym latałem na niewidce . Nie ważne czy ban nadany ręcznie czy nie ! BAN TO BAN !

Opublikowano

latalem na biobocie 6 wrzesnia ale gram na amerykanski globalny 4 i te strefy czasowe moze dlatego bo 0d 4 do 6 sa sprawdzane konta ehh moj blad.