Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]

marti1986

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pod exp najlepszy Ft cabina lub Black lung . Qr jak masz bonusy . Ja zwykle expie na qr 1k exp ściągam bez problemowo .

Można też Blood money pograć , ale trochę jest " monotonne " .

Opublikowano

Na dzikich psach ><

Exp passy 300 % + Quarantine 200 % + Platinum (serw) 30 % = 580 % expa ~ 6 razy więcej za jedną grę, więc kupuj Speca, claymory, 2 sloty i m32 i graj na quarantine.

Kolega w 2 dni wbił msg4

Opublikowano

Coś mi sie nie wydaje chyba ten dodatkowy exp zniknoł już bo dziś grałem na kolegi koncie 200% exp passy i na victorze i wyleciało jakies 1500 exp za dośc dobra moim zdaniem gre sam zauwazam ze mniej expa leci nie wiem czy tamten exp nie zniknoł już

681731482015096381754.png

Czytaj uważnie, masz Boga na linii.

Opublikowano

expa dodatkowego już nie ma :< dostaje po max 1,7k expa. z 200 i 100% pass.

przed tem przekraczało 2k na luzie.

na QR najszybciej wbijesz lvl.

Opublikowano

Na dzikich psach ><

Exp passy 300 % + Quarantine 200 % + Platinum (serw) 30 % = 580 % expa ~ 6 razy więcej za jedną grę, więc kupuj Speca, claymory, 2 sloty i m32 i graj na quarantine.

Kolega w 2 dni wbił msg4

Zav... Poprawili już exp na QR już tak dużo nie idzie... Teraz zapewne za to nude Blood Money dostaje się najwięcej expa...

@down

Nie umiesz czytać? Już poprawili to w wczorajszym patchu -_-

Opublikowano

a nie za Quarantine ?

Platinum + Exp Passy 300% ,czy tam 200% nie pamiętam + Super Elite Moderator .

Za dobrą grę idzie nawet 2k expa

pngnp.png

Sygna by Me

Wykonuję sygnaturki za PLUSY  , jeżeli ci się podobają moje sygnaturki to napisz ,ale daj +

Wyjebane mam na te Plusy i Minusy .. Daj co uważasz :P

Giftnie ktoś w CA "Country Code Change" w zamian oddam konto do Football Team

* 142K UM

* dużo kasy

* serwer 4

Zainteresowanych pisać na Priv

Opublikowano

Chyba na serio zmienili exp na QR...

Przetrwałem 8 rund jako człek i dostałem z Exp Passami 200% i 100% jakieś zjebane 1.7k expa ...

Wcześniej otrzymywałem po 3.1k ...

Ja mam tylko czy ktoś jeszcze

9368_gold.png

Opublikowano

@Omek- Każdy tak ma Trzeba było wykorzystać wszystkie passy podczas eventu jak ja : )) Kto exp passy oszczędzał niech żałuje.

BTW.Sam myślałem ze powiekszony exp na perma ale u nas to było na Qr 250% wiecej bez exp passow a w NA 400% tam dopiero expa poleciało :)

2x BTW. 150 post ;D

Opublikowano

zastanawiam sie co nexon odpierdala... daja cos na perma to niech to zostawiaja

w sumie wkurwialo mnie ze wszyscy csm w jakies 4 dni zdobywali i to by zniszczylo ta gre... no ale jak cos daja to powinni juz to pozostawic moim zdaniem

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Jakby zostawili to każdy by naginał Quartine.. Może lepiej że to sie skonczylo ja mój lvl <przed eventem> cięzko wbijałem długimi godzinami 20 koła exp w 1 dzien to byl cud a jakby to zostawili to nie trzeba by było wkładac az tak duzego wysiłku w wbijanie lvl.Duże lvl sie ciesza a male płacza :0 Moim zdaniem dobrze ze to sie skonczylo :)

Opublikowano

50/50.

Mały ma problem , a duż ma to w dupie.

Ale 1,7 K to nie jest mało.

Za eli po +100 exp.

A w codie po kilka K.

Albo niech zawyża jeszcze sys. exp'a do lvl i zostawią to na QR.

Albo...niech zostanie jak jest.

Raczej to 2.

Ale cieszmy się chociaż z tego co mamy narazie.

+ Nexon na pewno miał radoche jak banował w czasie tego eventa w chuj osób dziennie.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ja powiem tak ten event jak można na to powiedzieć był nawet spoko dużo osób sobie rangi wbili (w tym ja :) ) z jednej strony chójówka bo ci co grają np z 2 lata musieli ciężko pracować na swoją range żeby wbić a z drugiej strony ćeszy mnie to że większość CPT I MAJ to nobki którzy wbili LVL na tym evencie oczywiscie bez obrazy dla graczy powyżej 50 tyś kili zakonczając tom wypowiedz ten eveny był bez sensu

Opublikowano

Ja przed eventem miałem SFC1 a podczas trwania wbiłem 2LT2 i 40%.

Więc mnie to się tam event podobał .

Nie rozumiem was...

Najpierw jest płacz,że nic fajnego NEXON nie daje a teraz płaczecie,że dał...

Zdecydujcie się ...

9368_gold.png

Opublikowano

Polecam ci grać Bombing Run

napewno lepsze od Blood Money

Przed chwilą za staty 82-22 dostałem z 1.100 expa i też około tysiaka GP bez żadnych bonusów.

30589.png

Opublikowano

Na bombing run masz 4 - 5 tys expa z pasami

I grasz około godziny... Lepiej grać w Blood Money i mieć około 5-6k EXP'a za dobrą grę. A grasz niecałe 30 min jak ci dobrze pójdzie.

Opublikowano

po co ma kupowac speca m32 i claymore? tam sie surwy licza mialem kiedys 8 surwow i 1 kill i dostalem okolo 3k expa a w inny dzien tez mialem 8 surwow i w tym 9/10 kili nie pamietam i roznica expa to bylo tylko jakeis ~~ 100 najwazniejsze jest to zeby przetrwac kille gowno dawaja. a co do expa najlepeij QR w okolo 15 min masz +2k expa nigdzie w taki czas nei osiagniesz takiego expa

;]

-Ushio.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...