Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Kanciasta Dolina

lolmen1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam czy na serwer kanciastej doliny może dołączyć każdy ?. Zna ktoś może ip tego serwera ? Jak wiecie w odcinku 2 był tam gracz dekad on dolaczyl tak poprostu do serwera i mogl grac. kazdy tak moze i pytanie jest takie czy zna ktos ip tego serwera ?

Opublikowano

1 Uno jest WH

2 Uno możesz czekać na błąd CTSG i jak pokaże ip lub znać jakiego gościa który tam gra żeby poprosił CTSG żeby pozwolił :P

Syn%20Fakera_eune_412_2_text.png

Szukasz supporta ? Pisz pw ;]

Opublikowano

ImmortalS nie WH a WL czyli white list.

Żeby wejść tam na serwer musisz znać ip ale także musisz być na white list bo pewnie jest na tym serwerze .

Jak ktoś cie doda do wl i będziesz znał ip to będziesz mógł wtedy wejść na serwer .

Opublikowano

1 Uno jest WH

2 Uno możesz czekać na błąd CTSG i jak pokaże ip lub znać jakiego gościa który tam gra żeby poprosił CTSG żeby pozwolił :P

3 Uno Musisz posiadać oryginalną wersję gry Minecraft, ponieważ bardzo duża część graczy nie trawi graczy którzy mają pirata ;]

4 Uno Zanim się dostaniesz na ich serwer to trochę sobie poczekasz. :)

149208901.png

Opublikowano

up burak chyba ma pirata czyli jest tez dla no premium czyli wystarczy znac ip bo wpisujesz sobie np nick CTSG i wbijasz bo pluginu na logowanie nie mam sam ctsg powiedzial ze nie ma zadnych plugonow tylko drobne auto save i perniw comandbook

Twoja reklama tutaj - Pisz na pw xD

Opublikowano

Może mieć też podstawowego skina...

Raczej aby się dostać musisz kręcić jakieś Let's play'e czy coś, musisz być sławniejszy :D

O błędach w C++ powie Ci kompilator, a o błędach w PHP klient..

Opublikowano

Up@ Raczej nie musi być to sławna osoba. Ponieważ połowę osób z doliny pierwszy raz widzę na oczy :D .

Sam jestem tego ciekaw. Lecz myślę, że CTSG zaprasza jakby swoich znajomych lub tak jak up powiedział. Musi nagrywać jakieś popularne Let`s play`e.

Opublikowano

up burak chyba ma pirata czyli jest tez dla no premium czyli wystarczy znac ip bo wpisujesz sobie np nick CTSG i wbijasz bo pluginu na logowanie nie mam sam ctsg powiedzial ze nie ma zadnych plugonow tylko drobne auto save i perniw comandbook

To też tak do końca nie ma. Kiedyś próbowałem wbić na moim nicku z "pirata" na serwer który stworzyłem i był premium. Pisało że nie mam oryginała.

149208901.png

Opublikowano

po 1 legalny mc

po 2 ip podal ktos w komentarzu bo ctsg popenil blad i sie pojawilo

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

ehh ludzie jak to mówi burak 'debili nigdy nie brakuje'. Jest wl i inne zabezpieczenia więc się nie dostaniecie. A decad jest kumplem ctsg z reala, a ctsg zaprasza tylko znajomych ;) . A dla niekumatych...

NIE DOSTANIECIE SIĘ KURWA!!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...