Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q Makro na quick scope

Kadziewicz

Rekomendowane odpowiedzi

Specjalista
Opublikowano

masz tutaj:

http://www.speedyshare.com/files/30242444/QS.amc

skan:

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=b8e5a781e8deb9b6fa571f65b8381f23965cab6165c9188ccdd0b8688fb72d17-1315570342

mojej roboty ale do A4 techa, musi pasować bo wszystkie są takie same

jeżeli za wolno przełącza to napisz, przyspiesze ;) (za szybko nie może być bo wtedy CA nie zadąży i wgl nic nie zrobi)

wiesz gdzie to wkleić?

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Opublikowano

@UP Pamiętaj o skanie ! Zrobiłem go za Ciebie żeby nie było

http://www.virustotal.com/file-scan/report.html?id=b8e5a781e8deb9b6fa571f65b8381f23965cab6165c9188ccdd0b8688fb72d17-1315570342

A co do tematu to gdzie się to wkleja ? Mam myszkę A4Techevolution Oscar X748 Extra fire ?

cudo.png
Specjalista
Opublikowano

@up Panie a jak w pliku AMC który nie waży więcej niż 800 bajtów wsadzić mogłem wirusa?

wydaje mi się że w takim przypadku skan nie potrzebny ale ok....

a i zapomniałem dodać że nie radze się afiszować z makrami bo za to bany są

topic z oficjalnego forum nexona: nexon

tylko że makro na QS nie jest tak widoczne a oni tego nie sprawdzą

ja sam nie używam tego makra ale jakby było za szybkie to mów

zmienie milisekundy podczas przescia z noza na kampe

a wklejasz:

wchodzisz w folder myszki (w twoim wypadku to pewnie będzie OSCAR EDITOR X7>Scripts Macros> ENGLISH i wklejasz

musisz najpierw zaistalować sterowniki do myszki (taka mała płytka)

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Specjalista
Opublikowano

Tam mam takie 3 foldery i mam wkleić to Scripts?

naturalnie, napewno znajdziesz go :) tam w tym folderze będą inne pliki w formacie AMC

potem wchodzisz w panel myszki, rozwijasz opcję w którymś przycisku i select makro file

BTW. cieszy mnie to że ktoś się tym interesuje :-)

może nawet zrobie więcej takich makr do CA albo zrobie filmik jak to robić jak bede miał więcej czasu :D

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Opublikowano

Nie mogę znaleźć tego select macro file ;/ Znalazłem ale teraz nie wiem pod jaki przycisk go ustawić ! ;P

cudo.png
Opublikowano

Już od godziny kombinuje ale nie mam pojęcia jak to zrobić.

Nie dostałem żadnej płytki do myszki tylko mam stery od windowsa.

Nie wiem czy w ogóle da się to u mnie zrobić.

Btw jeśli to pomoże mam myszkę bezprzewodową jeśli to pomoże.

Specjalista
Opublikowano

Już od godziny kombinuje ale nie mam pojęcia jak to zrobić.

Nie dostałem żadnej płytki do myszki tylko mam stery od windowsa.

Nie wiem czy w ogóle da się to u mnie zrobić.

Btw jeśli to pomoże mam myszkę bezprzewodową jeśli to pomoże.

kolego makra można wgrywać tylko do specjalnych myszek do grania

nie można wgrać tego do zwykłej myszki bo tam nie masz penelu sterującego (sterownika) który tą myszka steruje

Nie mogę znaleźć tego select macro file ;/ Znalazłem ale teraz nie wiem pod jaki przycisk go ustawić ! ;P

może to Ci pomoże:

rozrysowałem dla Cb jak to wyglada

///kolejnym razem nie dodasz skanu do pliku a zrobi to ktoś za ciebie dostaniesz odsapkę .Mogę ci ją nawet dać do 12 dni

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Opublikowano

Dlatego napisałem model myszki w opisie bo nie bylem pewien czy można ale juz z kumplem zaczęliśmy pisać macro pod klawiaturę.

Ogółem dzięki że próbowaliście mi pomóc. Wielki plus.

Opublikowano

EPE wszystko działa bez zarzutów wszytko jest dobrze ustawione nic nie jest za szybko bardzo mi pomogłeś dzięki masz +'y

cudo.png
Specjalista
Opublikowano

no to super, cieszę się i Wy też macie u mnie po + bo cieszę się że ktoś się takimi rzeczami iteresuje :)

ale tak jak wcześniej pisałem trzeba troszkę uważać bo na makra czasami bany są

bym Wam dopracował te makra i więcej zrobił ale narazie nie mogę ponieważ mam viste i coś mi te makra nie śmigają (błąd systemu, reinstal konieczny)

a szon Ty na jakim systemie używasz tej myszki? ;)

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Specjalista
Opublikowano

Co robi takie makro i czy zrobicie dla mnie też :)

makro wykonuje za Cb na przykład quick scope w 1 chwili, tzn. że bardzo szybko wciska za Cb 3 a potem 1

mogę dla Cb zrobić ale powiedz jaką masz myszkę, bo tego można używać tylko w specjalnych myszkach

wiesz można też zrobić obracanie o 180 stopni przy kliknięciu jenego przycisku (jak ktoś Cie ładuje od tyłu to wciskasz się obracasz i ded)

ale zbyt skomplikowanych makr nie radze używać bo za to bany są (makra na QS raczej nie widać więc bana nie wyrwiesz)

myszka powinna mieć ponad 3-4 przyciski (najlepiej 7)

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Opublikowano

makro wykonuje za Cb na przykład quick scope w 1 chwili, tzn. że bardzo szybko wciska za Cb 3 a potem 1

mogę dla Cb zrobić ale powiedz jaką masz myszkę, bo tego można używać tylko w specjalnych myszkach

wiesz można też zrobić obracanie o 180 stopni przy kliknięciu jenego przycisku (jak ktoś Cie ładuje od tyłu to wciskasz się obracasz i ded)

ale zbyt skomplikowanych makr nie radze używać bo za to bany są (makra na QS raczej nie widać więc bana nie wyrwiesz)

myszka powinna mieć ponad 3-4 przyciski (najlepiej 7)

Mam tylko 3 przyciski myszka TECHNIKA MODEL: TKOPTM2 - badziewna ale ważne że jest xD

76561198090890807.png

Specjalista
Opublikowano

Mam tylko 3 przyciski myszka TECHNIKA MODEL: TKOPTM2 - badziewna ale ważne że jest xD

to niestety makra sobie do niej nie możesz wgrać, bo w tym modelu nawet chyba nie ma sterowników (są wbudowane w myszce)

a do tych myszek trzeba instalować sterowniki

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Opublikowano

to niestety makra sobie do niej nie możesz wgrać, bo w tym modelu nawet chyba nie ma sterowników (są wbudowane w myszce)

a do tych myszek trzeba instalować sterowniki

Siemka Ja mam myszke 4Tech evolution Oscarx710 Extra Fire

Sciagnelem twój plik ustawilem pod przycisk ale mi to nie dziala ... moze nie wiem jak tego używać? Ja przyciskam ten przycisk który ustawiłem w panelu myszki . To dobrze?

Specjalista
Opublikowano

Siemka Ja mam myszke 4Tech evolution Oscarx710 Extra Fire

Sciagnelem twój plik ustawilem pod przycisk ale mi to nie dziala ... moze nie wiem jak tego używać? Ja przyciskam ten przycisk który ustawiłem w panelu myszki . To dobrze?

dobrze ale niektórym nie działa, to zależy od komputera

bym musiał popracowac nad tym a teraz nie mam czasu totalnie

szkoła i jeszcze robota ;/

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

• 3 tygodnie później...
Specjalista
Opublikowano

@up: chodzi Ci o sam QS czy wykonanie kombinacji nóz, snajpa i włączenie celownika jeszcze

bo to różnica jest

jak np rushujesz to na no scope sam QS lepszy jest, a jak strzelasz tylko i wyłącznie używając kolimatora to lepsze jest włączenie celownika

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Opublikowano

@up: chodzi Ci o sam QS czy wykonanie kombinacji nóz, snajpa i włączenie celownika jeszcze

bo to różnica jest

jak np rushujesz to na no scope sam QS lepszy jest, a jak strzelasz tylko i wyłącznie używając kolimatora to lepsze jest włączenie celownika

Na rashowanie . Chodzi mi o QS

Specjalista
Opublikowano

no to chapaj:

http://www.speedyshare.com/files/30594603/QS.amc

skan:

jak coś nie tak to mów, poprawie bo już troche zapomniałem jak to się robi a tamte usunąłem z PC

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Opublikowano

Ja używam tego na win7 do tej pory wszystko działa sprawnie. Niekiedy jest trudno trafić jak jest się z kimś 1 vs 1 może dałbyś jakieś wskazówki ? :-)

cudo.png
Opublikowano

a mi to nie dziala . Mianowcicie robiee wszystko jak trzeba ustawaim qs na guzik urzywam przycisku"4" save'uje to wchodze do gry i gdy jestem ze snipa przyciskam ten guzik i nic sie nie dzieje .. O co chodzi? corobie zle?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...