Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bot 24/7(puszki)

Czerew

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Poradnik jak ustawić bota, nie na swoim komputerze, aby działał 24/7 :)

- To jest zaczątek do konta na CBA.PL, instalowanie jakiegokolwiek oprogramowania ma na celu sprawienie ze nasz serwer nie bedzie uważany za miejsce na którym przetrzymujemy tylko pliki i nam nie zablokują.

1. Pierwsze co musimy zrobić to ściągnać wszystkie pliki.

2. Wchodzimy na stronę www.cba.pl(Nie to nie jest oficjalna strona Centralnego Biura Antykorupcyjnego) i z lewej strony klikamy Zarejestruj, nazwa domeny to będzie nasz login, dodatkowych informacji nie trzeba wypełniać.

3. Na adres e-mail, który podałeś przy rejestracji przyjdzie wiadomość - aktywacja konta.(tak, kliknij w ten link)

4. Następnie przyjdzie kolejny e-mail z wszystkimi danymi. Wchodzimy na http://www.cba.pl/panel/ .

5. Po lewej stronie wybieramy Oprogramowanie i klikamy na nuked-klan i Dodaj.

6. Na stronie która wyskoczy podaj katalog załóżmy, że to bedzie klan.

7. Teraz przechodzimy w kolejne linki - Instalacja nadal trwa. . . (tego sie nie da przyspieszyc...)

8. Ok, jak już się załadowało to wybieramy język - preferuje Polish.

9. Dalej wyskakuje jakaś beznadziejna plansza, klikamy Instalacja.

10. I zonk. Wracamy do (nie wyłaczaj tej strony) http://www.cba.pl/panel/client/manage_sql.php i dodajemy serwer mysql(passy najlepiej takie jak do konta - najzręczniej), przyjme ze będzie to czerew_cba_pl.

cba.jpg

11.Ustawiamy Login i hasło, mail dla administratora i zostawiamy ta stronke w spokoju, do końca świata i jeden dzień dłużej

-Teraz przejdzmy do samego bota.

12. Wchodzimy http://cba.pl/panel/tools/filemanager/ - Użytkownik [email protected] - hasło znasz?

13. Wejdz w plix iindex.php(chodzi o to co ściągnełeś z tego ***** rapidshare'a w folderze penner, odnajdz tam linie w której pisze Twój Login, Twoje hasło(32,33 linia) i zamień to na swój login i hasło . . . Nie zapomnij zapisać.

14. Znajdz folder KLAN, wejdz do niego stwórz tam katalog matrixes.

15. wejdz do folderu matrixes i zuploaduj całą zawartość na serwer( z wyjątkiem pliku thumbs) oczywiscie do tego katalogu.

16. Wróć do katalogu KLAN i zuploaduj 3 pliki class.captcha_breaker.php, class.php_pennerbot_lite.php, iindex.php do tego katalogu.

17. Koniec końców po wejściu na strone www.[twojlogin].cba.pl/klan/iindex.php powinno ci sie ukazać coś takiego

Zaladowano czastki: matrix_2 matrix_4 matrix_5 matrix_6 matrix_7 matrix_8 matrix_9 [9 lipca 2009 r. - 23:33] TwojNick: Dane logowania dla: TwojNick 
[9 lipca 2009 r. - 23:33] TwojNick: Plik ciasteczek to: php_pennerbot_cookie_6c1b46789b8ced430518647b8e2333bc 
[9 lipca 2009 r. - 23:33] TwojNick: Useragent: Mozilla/5.0 (Windows; U; Windows NT 5.1; 
[9 lipca 2009 r. - 23:33] TwojNick: Moja cena sprzedaży: 15 
[9 lipca 2009 r. - 23:33] TwojNick: Dane: 
[9 lipca 2009 r. - 23:33] TwojNick: Cena sprzedaży: 13 Groszy | Kasa: 2413.99 Złotych | Promile: 0 
[9 lipca 2009 r. - 23:33] TwojNick: Właśnie zalogowano 
[9 lipca 2009 r. - 23:33] TwojNick: Dane: 
[9 lipca 2009 r. - 23:33] TwojNick Cena sprzedaży: 13 Groszy | Kasa: 2413.99 Złotych | Promile: 0 
[9 lipca 2009 r. - 23:33] TwojNick: Czystość: 0% 
[9 lipca 2009 r. - 23:33] TwojNick: Właśnie zbierasz puszki albo walczysz

Z tą różnicą, że albo powinno ci zacząć zbierać puszki, albo pokazać wiadomość ze już zbierasz lub tak jak tutaj, że walczysz.

Tak więc prawie skończone, mały szczegół potrzebujemy czegośco by nam wchodziło na taką strone!

Niestety nie jestem na posiadaniu ostatnimi czasy takich stron więc podam na jednym przykładzie -

setcronjob.com rejestrujemy się i ustawiamy Wszystko na all, minutes na ~10min i url www.[twojlogin].cba.pl/klan/iindex.php i aktywujemy. Z góry polecam znaleźć jakiś adres [Google - Free Cron Jobs], gdzie można ustawić na 660 sekund, gdyż z tego crona co podałem moze sie zdarzyć ze bedzie zbierać puszki raz na 20 minut, niestety.

To by było na tyle, osoby które znajdą jakieś dobre Cron Job'y proszę o pisanie w komentarzach zupdate'uje wtedy 1 post.

setcronjob.com

cronless.com - niestety obecnie padł, miał możliwość ustawiania na 660 sekund Już działa ;) Najlepszy cron jaki znam

Gwarantuję, że nikt cie nie hacknie, chyba ze komuś podasz passy do konta i będzie mógł zajrzeć w pliki źródłowe, lub bedziesz miał keyloggera . Z powodu używania tego wg moich instrukcji nic ci sie nie powinno stać, nikomu z mojej bandy sie nic nie stało, mnie również. Bot taki mam już ustawiony od około 3 tygodni i bana żadnego nie dostałem .

Komentować, oceniać.

PS: jak coś nie jest jasne, pisać postaram sie poprawić.

userbarwb.png

Nigdy nie kłóć się z głupcem, ludzie mogą nie dostrzec różnicy.

Nie bój się wystąpić przed szereg, potem może być już za późno.

Opublikowano

Tak, to jest na zdalnym serwerze

userbarwb.png

Opublikowano

Jeżeli znajdziecie jakieś dobre Cron Job'y, darmowe w których można ustawić co 660 sekund, proszę o posta bo aktualnie sam takich poszukuję :)

Cronless.com już działa, ciekawe ile wytrzyma :)

userbarwb.png

Opublikowano

ciekawe jakie ma wymagania taki cron :D może można postawic na jakims free hoscie taki programik

Opublikowano

Mi to cos nie dziala za dobrze :/ zrobilem jak trzba i wchodze rano a tu tylko ponad 100 puszek :D wole PGA w dzien odpalic i jedzie :D wczoraj mialem 2000 puch w 4 godzinki :D i kasy duzo a do datkow to mam dwa HitFaker'a i Bot Na Datki z tego forum polecam duzo mozna sie dorobic :D

@edit zapraszam na forum poradnik na podobny bot na puchy dziala bezproblemowow

-

Opublikowano

Elo mam problem zrobiłem wszystko jak trzeba ale mam błąd a przedstawia się on tak. Wchodzę na stronę www.mójlogin.cba.pl/klan/iindex.php i wyświetla mi się

"Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/virtual/mojlogin.cba.pl/klan/class.captcha_breaker.php on line 324

[14 lipca 2009 r. - 11:43] plecior: Nie moge zĹ?amaÄ? captcha

[14 lipca 2009 r. - 11:43] plecior: Nie moge zĹ?amaÄ? captcha. Czekaj 1 do nastÄ?pnej prĂłby

[14 lipca 2009 r. - 11:43] plecior: Nie moge zaczÄ?Ä? zbieraÄ? "

Dobra poradziłem już sobie :) przez przypadek dodałem do nazwy katalogu martixex kropke xD

Opublikowano

Nuked Clan wymaga do dzialania bazy danych! Przed instalacja wejdz do menu <zarzadzaj SQL> i dodaj baze danych!

takie cos mi wyskakuje przy punkcie 5.

prosze pomocy xD

WORLD TRADE SERVICE

tibiaziom1.png

milusiaxdd.png

antyvisla.jpg

elo3457.png

cigarettepacket2.th.jpg

Opublikowano

@2up

To dodaj tą baze danych : )

userbarwb.png

Nowicjusz
Opublikowano

u mnie jest jakiś problem ani na cronelsie ani na scronjobie nie chce mi działać jak sam wpisuje link to ok ale nie chcą mi na stronach powtarzać

Opublikowano

też mam problem z Cron Jobami, no cóż trzeba poszukać czegoś innego ;|

userbarwb.png

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Mi Pokazuje Blad .

[12 sierpnia 2009 r. - 21:15] XXXX: BŁĄD: Niezalogowano!

[12 sierpnia 2009 r. - 21:15] XXXX: Dane:

[12 sierpnia 2009 r. - 21:15] XXXX: BŁĄD: nie można zalogować!

Co Zrobic ??

Sprawdzalem Nazwa i Haslo Napewno ok

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Też tak mam pokazuje mi:

Warning: sleep() has been disabled for security reasons in /var/www/virtual/palkens.cba.pl/klan/class.php_pennerbot_lite.php on line 893

[27 sierpnia 2009 r. - 19:21] hfaua: B��D: Niepoprawne dane XML

Warning: sleep() has been disabled for security reasons in /var/www/virtual/palkens.cba.pl/klan/class.php_pennerbot_lite.php on line 893

[27 sierpnia 2009 r. - 19:21] hfaua: B��D: Niezalogowano!

Warning: sleep() has been disabled for security reasons in /var/www/virtual/palkens.cba.pl/klan/iindex.php on line 90

itd.

co robic? :(

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Potrzebujesz mod_curl dla tego skryptu!

Skąd to ściągnac/ zainstalowac ??

I co to jest w ogóle :P ??

Wyskakuje mi coś takiego jak próbuje wejsc na www.[twojlogin].cba.pl/klan/iindex

Opublikowano

zrobiłem wszystko tak jak trzeba tylko mam jeden problem 15. wejdz do folderu matrixes i zuploaduj całą zawartość na serwer( z wyjątkiem pliku thumbs) oczywiście do tego katalogu. jak mam to zrobić bo nie wiem jak może mi ktoś pomóc proszę wiadomość na PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...