Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Mini-Tut] Jak odbugować Medic Box?

Combative

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witajcie!

Jak wiecie coraz więcej osób ma problem z apteczkami. Często nie działają z powodu tego, że mamy zakupiony PX "Change 6 Slot". Jest jednak kilka sposobów na odbugowanie apteczek:

1. Jeżeli wchodzisz na apteczkę, a ona nie dodaje Ci życia, napisz na chacie, żeby wziął ją jakiś gracz z twojego teamu. Nie zawsze pomaga. Jeżeli weźmie apteczkę, reszta w naszym ekwipunku powinna działać. (skuteczność 50%).

2. Kiedy mamy apteczkę która nie dodaję nam życia, wołamy gracza z przeciwnego teamu (radzę stosować tylko na Deathmacht). Ogłaszamy na chwilę "no kill". Ostanio w War Rock'u można spotkać coraz mniej noobów, dzięki czemu się na takie coś zgadzają Jeżeli przeciwnik weźmie apteczkę, reszta apteczek w twoim inventory będzie działało. (skuteczność 90%; ryzyko, że trafi się nubek w twoim temie który zabije playera który idzie do apteczki 50-60%).

3. To sposób który radzę używać kiedy zginiemy: Odznaczamy z 6 Change Slot apteczki (nie usuwamy z inventory, tylko odznaczamy!) i zaznaczamy je od nowa. Apteczki w następnej rundzie będą działać! (skuteczność 90%).

4. Gdy apteczka nie działa, kucasz, wybierasz 1 slot i bijąc ją rekami wchodzisz w nią. Działa bardzo rzadko (skuteczność 5%).

To działa również na AmmoBox'ach.

Liczę na zdjęcie 5%.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano (edytowane)

Dobre, bo nie ma konieczności wychodzenia z rooma ;]

Zostaje jeszcze relog (skuteczność 100%) ;d

zostawiam +

Edytowane przez Grasu

32354141673387527780.png

Opublikowano

No no no...

O pierwszych 2 sposobach to wiedziałem ale o pozostałych to już nie.

TUT jest bardzo przydatny i napisany bardzo przejrzyście

Oczywiście + leci

1376848905-U377559.jpg

Opublikowano

2 sposób mi się nie podoba, bo i tak większość nas zabije.

Ale podoba mi się 3 sposób bo on naprawdę pomaga, a ja zawsze uruchamiałem kompa od nowa ;p

Old and retired gamer WarRock.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...