Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] biobot i bicie alienów

kiele

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Standardowo bioBot jest ustawiony by naprawiał przy 75% uszkodzeń a Ty pewnie zmieniałeś na 100% i taki jest tego efekt że przy jakimkolwiek uszkodzeniu leci się naprawiać. Ostrożnie z biciem :D fajnie bije nawet stojąc w miejscu co mniej się rzuca w oczy ale ja i tak po tygodniu dostałem za to ostrzeżenie :(

Zbieram ( + )

Opublikowano

jakby ustawił 100% to nie ruszyłby z portu nawet.. jak nie wiesz to lepiej nie mów :)

ja na biobocie wbiłem 1 miejsce w rankingu, ponad 300tys alienów na jednym z serwerów, nawet pół ostrzeżenia nie dostałem, a kręcił lordakie i streunery na 3-2 :P

Opublikowano

jakby ustawił 100% to nie ruszyłby z portu nawet.. jak nie wiesz to lepiej nie mów :)

ja na biobocie wbiłem 1 miejsce w rankingu, ponad 300tys alienów na jednym z serwerów, nawet pół ostrzeżenia nie dostałem, a kręcił lordakie i streunery na 3-2 :P

Faktycznie zbanowanych kilkanaście kont to nie jest zbyt wiele by coś na temat bioBota wiedzieć :P Forum jest po to by sobie wzajemnie pomagać a nie po to by czepiać się o pierdoły :rolleyes: ja sprawdziłem i przy 100% rusza z portalu ale faktycznie nic nie bije przy 99% może ubić jednego aliena i się naprawiać. A więc zanim Ty coś napiszesz to najpierw sprawdź !!!

Temat do zamknięcia

Opublikowano

Faktycznie zbanowanych kilkanaście kont to nie jest zbyt wiele by coś na temat bioBota wiedzieć :P Forum jest po to by sobie wzajemnie pomagać a nie po to by czepiać się o pierdoły :rolleyes: ja sprawdziłem i przy 100% rusza z portalu ale faktycznie nic nie bije przy 99% może ubić jednego aliena i się naprawiać. A więc zanim Ty coś napiszesz to najpierw sprawdź !!!

Temat do zamknięcia

ja sprawdzałem i przy 100% nie rusza się z portu, a kilkanaście zbanowanych kont to akurat twój problem, trzeba było założyć konta, poczekać i dopiero włączać bota żeby ostrzeżenie dostać nie bana :P ja zrobiłem 5 kont FE na biobocie, na pl1 mam 18lvl, 28pp, 3hale i chyba ze 200tys rsb , na pl3 prawie 19lvl , też na bio jechałem ale ostatnio kbot gg bo nie mam czasu na wrota, dostałem tylko jedno ostrzeżenie za biobota, biłem piratów w czasie eventu i dlatego, używam go odkąd tylko wyszedł i zaczął funkcjonować więc nie wiem kto ma wieksze doświadczenie w tej sprawie:P