Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] LF4

dual007

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W dziale obowiązują prefiksy.

Co do tematu, to nikt tak z ekipy BP nie napisał. To zwykłe plotki graczy. Ja w to osobiście to nie wierze.

dwDSnZq.png

by @Miyoshi

Opublikowano

plotki plotkami, ale troche prawdy może w tym byc.. kiedyś wprowadzą na pewno :) są za bardzo chytrzy na kasę, a jak wrzucą lf4 to duużo osób zrobi przelewy żeby je zdobyć :)

Oni właśnie teraz pokazują swoją pazerność na pieniądze, dlaczego?

Aby zdobyć jedno LF4, przy przecietnym szczesciu, przecietnego gracza, wyda na to 200k URI, jak wiemy jest to bardzo dużo (jeżeli byś chical skompletowac full to ojeja ;o), a jak wprowadza do hangaru to max 20k uri bedzie kosztowac, co oznacza ze beda z kasa na minus, i na tym to wlasnie polega, big point zlodzieje i tyle, placisz a w zanadzur dostajesz lagi. Pozdrawiam 4iwn~

Opublikowano

@up 200k uri to mało jest. Mam wrażenie że nie bocisz/ lub znasz się mało na tym. Mi w 16h wychodzi 42k uridium. Skompletowanie 200k u. to zaledwie pare dni botnigu nie przerwanego.

@topic. Plotki plotkami , ale i o osłonkach i laser tu mowa. Bo jeśli wpierw wprowadzą LF4 i powiedzmy bogate dziecko zrobi 2-3 przelewy , to jak sposob sie obronic przed strzałami 31x 200dmg ? To jak takie coś ci walnie i jest "nabite"(seprom,grube,i podwojne na DMG) , to nie sposób tego wygrać. Spokojnie będzie walić 120k mieszanką.

Opublikowano

Ja słyszałem że lf4 jest tak troche bez sensu,ponieważ działa tylko na alieny :( Nie wiem czy tak jest naprawde ale tak słyszałem od wielu graczy. :P

Opublikowano

Błąd ludzie jestem w top3 na serwerze polska 3 po MHH członkowie Grupy TGC oraz TGE mogą zakupić lf4 w hangarze wraz z tańszą amunicją...

EXPmIpC.gif

Opublikowano

31 x 50tys = 1,550 mln ? o.O troszkę sporo.. jak dojdą osłonki , pewnie tańsze nie będą to kolejne 600-700tys .. zakładając że na podwajaczu kbot zbiera 7-8tys na godzinę, mamy 300godzin latania na bocie :D te 7tys to troche optymistyczna wersja.. mi na 3-2 zbiera bez podwajacza niecałe 3tys teraz.. nie wiem co się dzieje ehh :mellow:

Opublikowano

W darkorbit już nie gram ale grałem długo.... te plotki krążą już od tak dawna ze jeszcze pamiętam jak latałem feniksem..... nie wierz w coś co wymyślają gracze lepiej czytaj forum dark. Pozdrawiam

11137781.jpg

MOJE POSTY

50 POSTOW[ X ](19.03.2010)(godz:21:28)

100 POSTOW[ X ](05.04.2010)(godz:1:22)

150 POSTOW[ x][17.01.2012][godz:17:24]

200 POSTOW[ ]

MOJE Tutki :)

http://www.mpcforum.pl/topic/443612-tut-jak-szybko-zdobyc-doswiadczenie-i-kredyty/

ZBIERAM -

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...