Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[detected] Public Hack Ghbsys.Net

Strucel

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie jestem zbanowany na ich stronie,

przed każdym włączeniem hacka loguje sie na ich stronie..

dalej nie działa .. ; /

Zna ktoś jakąś dobrą stronę do sygnatur ? prosze o odpowiedź PW !!

• Odpowiedzi 106
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Wszsytko dziaął tak jak powinno. =D

Testowałem

14.08.2010 - rejestracja

21.12.2011 - 500 postów (ProUser)

04.07.2012 - 600 postów

3.11.2014 - 700 postów

7.04.2015 - 800 postów (Postmaker)

5.07.2015 - 900 postów

10.10.2015 - 1000 postów

28.03.2016 - 1200 postów

16.02.2017 - 1500 postów

Opublikowano

Mam drobny problem, otóż gdy się logujecie to wpisujecie ID i te cyferki np. 831731 czy zwykłe hasło takie jak przy rejestracji?

PS. Zatrzymuje mi się na oknie logowania i nic nie odpowiada. POMOCY!

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

witam hack byłabardzo dobry do pewnego mometu, mianowicie od kilku dni jak wchodzę na chacka i loguje sie potem jest pole do wyboru (do jakiej gry) to zaznaczam że: Combat Arms i potem właczam gre hack się ładuje i po chwili wyskakuje komunikat: Injection Failed. i nie moge wejsć do gry z hackiem bez hacka tak ale z hackiem nie. Dodam że nie jestem zbanowany na ich stronie. bardzo proszę o szybką odpowiedź !!!

06051112_ziomekzkrk2.png
Opublikowano

wojox po prostu nexon wykrył hacka... Poczekajcie jakis tydzień to pewnie wyjdzie nowa wersja bo ghbsys updatuje tego "czita"

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

witam mam problem gdyż jak uruchamiam pubClient to wyskakuje mi komunikat ze program przestał działac nie wiem dla czego a jaestem posiadaczem Windowsa 7 jak mozna to naprawic

Odpalasz jako admin itp ?

9368_gold.png

Opublikowano

musisz wejść na stronę ghbsys.net i odwiedzić forum zaloguj się, wejdź w jakiś dział na forum i tyle później odpal hacka i będzie śmigać

Opublikowano

Siemka mam problem z hackiem: public hack Ghbsys.net nie mogę go odpalić bo jak odpalam to pokazuje mi się tylko chat pomocy......I przy okazji prosił bym tez o jakiegoś free hacka do combat arms. Pisac NA GG:37763883 pomocy.

29482_23_07_09_12_16_18_0.png
Opublikowano

Siemano mój kolega potrzebuję hacka który spawnuje bronie turrety itp czy ten hack ma taką funkcje jeśli nie to który ?

1318607859.png

Pomogłem kliknij + :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...