Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Co się dzieje !?

dawidsj

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Ludziska co się dzieje ??? Nie mgoe wbić na warrocka... Właczam launcher to juz jest cos nie tak bo mam obrazek chapter 2 zamiast g36cd retial cos tam cos tam ... Włączam gre i ładuje mi się hack shield i znika podczas ładowaia... Czy jest jakiś update ?? oco chodzi ??. Prosze o szybka odpowiwedz.

49617363.png

Wypraszam sobie nazywanie mnie laggerem ;D

Pomogłem ? Daj plusika to nie boli.

Proszę. Ściągnijcie mi ten 1%. Oczywiście dziękuje za ściągnięcie tych 4%

:)

Opublikowano (edytowane)

też to miałem. Myślałem że to u mnie więc reinstala zrobiłem, teraz mam "Cannot get a file" pewnie coś znowu robią

@Edit

macie tu info:

UPDATE3:

The team has fixed this issue, you should be able to connect now.

Thanks!

UPDATE2:

We are aware that players can not connect to War Rock after clicking on "Game Start", the tech team is working to resolve this asap! I will update you with further maintenance details as soon as I get them! smile.gif

UPDATE:

The original hardware change plan is being post poned for another day. Instead, today we will be applying the new hotfix that should address the recent disconnections players have been getting in the past few days. I will update the thread topic with the final scheduled time when the tech team makes the decision. Today's maintenance should now be at it's usual length, 1-2 hrs or so.

War Rock server maintenance will commence at 2PM PST today and may go on for 3 hrs. (We are discussing the time) We apologize for this delay. During this time new hardware will be installed and so we want to ensure the best possible performance out of these systems. computerbrain.gif

nie chce mi się tłumaczyć ^ (idę spać) .

w każdym bądź razie trochę to potrwa.

tak na szybko to próbują naprawić to co tak ostatnio wyrzucało graczy z gry po wyborze serva itp.

Edytowane przez Grasu

32354141673387527780.png

Opublikowano

Bo problem jest już rozwiązany

@top czyli można zamknąć temat??

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...