Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Archiwalny][Surv][Dedyk]NetherCraft No-WL

Alanthalasa :D

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 57
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie polecam serwera! Lagi, nie ma adminów, a najgorsze: w mieście mają wieże faszystów z flagą - swastyką!!!

Poza tym nie może być 3 H@, zawsze jest tylko 1 H@ reszta to co najwyżej admini.

Opublikowano

Warren jedno drugiemu zaprzecza.

Po 1.

Lagow nie miałem nigdy ! Ani nikt z innych graczy... Ty, że masz kompa od flinstonów to oczywistym jest, że masz lagi. Ale zanim taki deklaracje zaczniesz płodzić zastanów się i dowiedz czy ktoś oprócz Ciebie też ma takie lagi

Po 2. Co z tego, że 3 H@ ? Jesteśmy zgrani i szczerze mówiąc gów*no Ci do tego. Jest nas 3 - Zawsze ktoś wejdzie, łatwiej dokupić sloty, rozwiązać problem

Po3 .. Nikt nie wchodzi ? Mateusz i Ashir są na serwie całymi dniami. Aha.. Gdybyś nie zauważył to rekrutacja na admina OTWARTA więc się ogarnij... Serwer nowy więc wiadomo, że dopiero rozwijamy. Ci co zechcą na nim grać/pomagać mają lepszy start ;)

Po 4 .. Co do tego budynku ... Rozśmieszyłeś mnie bardzo. To jest budowla gracza, która jak na moje jest zaje*ista w wyglądzie. Nie podoba Ci się ? Zrób lepszą.

Tyle na ten temat, dziękuje dobranoc

Opublikowano

Warren jedno drugiemu zaprzecza.

Po 1.

Lagow nie miałem nigdy ! Ani nikt z innych graczy... Ty, że masz kompa od flinstonów to oczywistym jest, że masz lagi. Ale zanim taki deklaracje zaczniesz płodzić zastanów się i dowiedz czy ktoś oprócz Ciebie też ma takie lagi

Po 2. Co z tego, że 3 H@ ? Jesteśmy zgrani i szczerze mówiąc gów*no Ci do tego. Jest nas 3 - Zawsze ktoś wejdzie, łatwiej dokupić sloty, rozwiązać problem

Po3 .. Nikt nie wchodzi ? Mateusz i Ashir są na serwie całymi dniami. Aha.. Gdybyś nie zauważył to rekrutacja na admina OTWARTA więc się ogarnij... Serwer nowy więc wiadomo, że dopiero rozwijamy. Ci co zechcą na nim grać/pomagać mają lepszy start ;)

Po 4 .. Co do tego budynku ... Rozśmieszyłeś mnie bardzo. To jest budowla gracza, która jak na moje jest zaje*ista w wyglądzie. Nie podoba Ci się ? Zrób lepszą.

Tyle na ten temat, dziękuje dobranoc

Popieram pisze Clas ;)

Opublikowano

Po 1. Mam dobrego, nowego kompa, a miałem na początku lagi.

Po 2. To nie ma sensu że jest 3H@ bo H@ to jakbyś nie wiedział Head Admin, czyli Główny admin, a takich nie może być 3 tylko 1, więc gadasz bez sensu.

Po 3. Jakoś nie widziałem adminów, na serwerze.

Po 4. Co z tego, żer dobrze wygląda jeśli na niej była swastyka - znak Hitlera. Poza tym mogę zrobić wiele lepszą wieże.

Po 5. Od razu mnie wyzywasz chociaż nic Ci nie powiedziałem.

Ogólnie: jesteście nierozgarniętymi małymi dziećmi koło10 lat, które obrażają każdego komu się nie spodoba wasz "cudowny" serwer "surwiwal" ( to nie jest prawdziwy survival ).

Jesteś Żałosny.

Opublikowano

Ja na Ciebie żałosny nie powiedziałęm.

Więc przystopuj synku ;*

Admina na serwie nie widziałeś, bo pewnie wgl nie grałeś.

Twój "cudowny" komputer masz ile ? Od komunii ? Czyli z 2 lata, patrząc na twoje wypociny

Ze masz lagi to jest tylko i wyłącznie twoja sprawa, ponieważ nikt inny ich nie ma. Przykro mi. Czas zainwestować komputer lepszy, niż ten co masz - z kamienia

Jak Ci się "wieża" nie podoba - nie patrz. Lub nie wchodź na serwer. No jakoś nikt płakać nie będzie.

10-latki ? Pozdro ;-)\

I powiedz mi synek ostatnią rzecz. Co się stanie, że jest 3 H@ ? Ze ty sobie założyłeś serwer hamachi i grałeś z swoimi przyjaciółmi, czy kimś tam. Bo śmiem wątpić czy masz kolegów.. (Proszę rodziców nie licz), to nie znaczy, że tu coś się stanie jak jest 3 ogarniętych

Wiesz co Ci powiem ? Lepiej 3 ogarniętych niż jeden nieogarnięty (taki jak ty).

Opublikowano

Warren nikt nie będzie słuchał dziecka, które podszywa się pod przyszłego admina aby ten nim nie został. Peace dzieciaku

Nie wiem o czym mówisz. Coś ci odbija...

Opublikowano

Warren aby przyznać się do własnej głupoty, trzeba mieć odwagę i troszkę inteligencji. Tobie tych 2 rzeczy brakuje.

Skończyłem z tobą rozmawiać.

Opublikowano

Warren aby przyznać się do własnej głupoty, trzeba mieć odwagę i troszkę inteligencji. Tobie tych 2 rzeczy brakuje.

Skończyłem z tobą rozmawiać.

I na wzajem.

Opublikowano

Serwer OFF

Wgrywamy najpotrzebniejsze pluginy !

Jabłka z drzew

spawn

home, sethome

warpy

nadawanie psom imion !

Wow spawn! To jest rzeczywiście świetny plugin!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...