Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Nie mam stats pointow

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Otóż wszystko sie zaczęło od 61lvl otóż miałem 60lvl=260str i 81int awansowałem na 61lvlwyskoczył blad builid.exe wylaczylo silka zalogowałem się i MIAŁEM 261str i 82int lecz NIE MIALEM 3 stats pointow!! Przebolałem to mowie: 'poczekam do next lvl moze bedzie 6 statsow" Dzisiaj awansowalem do 62 I O SAMO BŁĄD ZAMKNOŁ SIE SILKROAD ZALOGOWAŁEM SIE I DUPA NIe ma StaTs PointoW!!!! no więc co mam zrobic... co radzicie? Bug reporty powysyłałem z 7 wątpię żeby jakiś pomógł. Proszę o nie spamowanie tylko o pomoc lub też wyjaśnienie tematu.

Z gÓrY ThX!

Opublikowano

Pierwszy raz o takim czyms slysze, raczej na forum nikt nie bedzie w stanie pomoc. Jedyna rada to pisac bug reporty do skutku, innego wyjscia na prawde nie widze. Moze bedzie Ci latwiej, jak zdarzy sie to komus jeszcze (czego nikomu nie zycze) , wtedy tych bug reportow bedzie wiecej. Przeinstaluj silkroada moze przed nastepnym lvl upem i jak wtedy znowu Ci wyskoczy to zostaw to. Zaloz nowa postac i zobacz czy z 1 na 2lvl bedzie tak samo.

Opublikowano

Bug Raport to na pierwszym miejscu byl pisal, a probowales sie u kogos innego logowac na swoja postac zobacz moze u niego bedziesz je mial.

dolar100va0.jpg
Opublikowano

LOL U kogos? HAha^^ musiał bym być skonczonym idiota;/ mam takich kumpli hujnia jak... zal mowic. Napisalem bug report:/ mam 4% 62lvl wrazie co to bede dedac i chociaz dostane za ten 62 punkty ale narazie pisze bug reporty( 4 napisalem) 2 na joymax.com i 2 na silkroadonline.net

Bywalec
Opublikowano

ja bym sprobowal reinstal sro jak to nic nie pomoze to format ale wolal bym lepiej u kogos jakos sprawdzic te konto jesli ukogos by to dzialalo to wina tkwi w sro lub windzie ;p

Opublikowano

Bądź pewny ze nie dam ci mojej postaci, gdyż nie lubię ludzi korzystających na czyimś nieszczęściu, i mam nadzieje że ten bug naprawią.... Co z ta postacią oddam komuś dla mnie bliskim, kto mnie wspiera w trudnych chwilach czyli na pewno nie tobie... poza tym Jak byś sie czuł na moim miejscu... przemyśl co napiszesz 5 albo i nawet 10 razy potem pisz nie prosiłem o spam patrz u góry tematu bo nic do niego nie wnosisz.

Z poważaniem BaRa

Opublikowano

to ja wtrace od siebie 3 grosze... piszesz ze wyskakuje ci blad... ten blad wskazuje ze cos jest nie tak z jakims plikiiem... wiec na 80 % to wina silka na twoim kompie 20 % wina silka w joymaxie

1376572695-U638369.png

sygna by forfiter007

Opublikowano

Nie chce mi sie spać więc odpowiem. Ten bład wyskakuje Prawie wszystkim!! Moim kumplom z neta i z rl tez! To nie jest blad zwiazany z plikiem nie wiem co to za błąd .... ale wyskakiwał mi np po teleporcie czasami teraz kiedy awansowalem... AAA wyskakuje jeszcze jak ktos chce wejść na twoją postać i podaje złe hasło. Pliki mam dobre zrobiłem re silka wbiłem bez no dc (1h zajecia) i tez nie miałem stats pointow. Cóż czekam do inspekcji....

Opublikowano

Temat do zamkniecia problem wyjasnilem zobacze przy kolejnym lvl upie jak bede mial wogule ^^ Wiecie co sie stało? Najprawdopodobniej mialem pk kiedys na 62 i mi spadl lvl dlatego zycie sie dodaje a stats pointy nie ^^ Dziękuje za slowa pocieszenia jesli ktos gra na rome niech sie odezwie do BloodMiss i niech poprosi o nick zaczynajacy na G z duzej litery Wtedy jak osoba bedzie kulturalna i bedzie miala 60- potaxuje ^^ nie podaje nicku ze względu bezpieczeństwo.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...