Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozwiązane]help!

dorek1511

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam.mam taki problem.zainstalowałem na nowo XP-ka,no i war rock-a.kiedy wciskam START GAME wyskakuje mi error takiej terści: "Cannot lauch child process (code:14001)".Wiecie może o co kaman,bo ja nie mam pojęcia.za pomoc daje plusy albo minusy jak kto woli. z góry WIELKIE DZIĘKI.pozdro.....

Opublikowano (edytowane)

Wyłącz antyvirusa ;D Powinno pomóc.

^^

Pobierz program AVG

1. Otwórz sobie AVG na pasku klikaj dwa razy lewą myszkę albo prawą raz i wybierz Otwórz Interfejs użytkownika AVG

2. tools (Narzędzia) >advanced settings (Ustawienia Zaawansowanie) > resident shield (Ochrona Rezydenta) > exceptions (Wykluczone pozycje)

3. add path (dodaj Ścieżkę)> znajdź folder z grą, wybierz go i następnie kliknij OK

4. Naciśnij Apply ( Zastosuj )

Z innego forum. Typek pisze że mu pomogła miał ten sam błąd ;D

Edytowane przez Epean

1393461645-U349224.png

Opublikowano (edytowane)

Wyłącz antyvirusa ;D Powinno pomóc.

^^

Swieżo zainstalowałem XP-ka i jeszcze nie mam antyvirusa.Ale plusik za chęci leci.dzięki.

Edytowane przez dorek1511
Opublikowano

Swieżo zainstalowałem XP-ka i jeszcze nie mam antyvirusa.Ale plusik za chęci leci.dzięki.

Spróbuj po prostu check files. Jeśli to nie pomoże to jeszcze reinstall pozostaje. Wiem że to banalne ale może pomoże.

userbarwb.png

Zawsze promocje na sygnatury ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...