Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomóżcie wybrać ;))

dawidsj

Wybór.  

48 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który z tych kompletów wybra? ??

• D. Scorpions, ammo box, m14, katana, dual berettas
      3
    • D. Scorpions, flesh, m14, katana, dual berettas
      7
    • Mp7a1,ammo box, m14, katana, dual berettas
      13
    • Mp7a1, flesh, m14, katana, dual berettas
      23
    • Aks-47u, ammo box, m14, katana, dual berettas
      1
    • Aks-47u, flesh, m14, katana, dual berettas
      1

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich miniaczkow warrocka ;D

Mam na koncie 1542 g1 (mialem 1610, ale kupilem random boxa 3...) i chciałbym je wydać rozważnie na dobre eq. Nie chodzi mi o oto żebym wydał wszystko na raz bo tego nie zrobię jednakże na pewno będę grał engineer'em ;). Mam silvera na 20dni jeszcze więc mam lekką zniżkę. Niewiem jak długo będzie aks-47u żebym wyczekał jak najdłużej bo mam teraz famasa, m60 i adrenalke. Będę także czekał aż wprowadzą t-bomby to chętnie zakupie :D

Mam do wyboru kilka różnych składanek eq, które podałem w ankiecie. Prosił bym o oddanie głosów (tyle prosze z sensem i na temat :)). Każdego wynagrodzę +/-... Będę patrzał kto co ma w sygnaturce. Jak nic to + ewentualnie dopiszcie.

Pozdrawiam i czekam na wasze wypowiedzi.

Za co dostałem - ?? za pytanie ?? Widać że są też dzieci na forum :((

49617363.png

Wypraszam sobie nazywanie mnie laggerem ;D

Pomogłem ? Daj plusika to nie boli.

Proszę. Ściągnijcie mi ten 1%. Oczywiście dziękuje za ściągnięcie tych 4%

:)

Opublikowano

ja bym wybrał Mp7a1, flesh, m14, katana, dual berettas. ammo nie zawsze ludzie chcą zbierać ( a ja kiedyś miałem takie bugi ze jak nikt nie zebrał ammo a ono leżało to miałem tylko 1 m14- trochę dziwne:P) katany nie warto brać, no chyba ze wygrasz za 400 kredytów. ale skoro masz silvera to masz 5 slot wiec może poszczęści się Tobie i wygrasz cx4 do tego:P no takie jest moje skromne zdanie:D

Zbieram +++ ;)

Opublikowano

Zdecydowanie zestaw nr 3 bierz bez zastanawiania się. Albo zestaw nr4 bo to prawie to samo.

Dlaczego?

bo mp7a1 wymiata z duzą iloscią naboji i nie tylko, dzeki ammo boxom i m14 bedziesz mial duzo ptk...

tylko nie bierz katany bo wolno się z nia biega.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ja bym wybrał zestaw 4 (Mp7a1, flash, m14, katana, dual berettas). Jest to dobre eq dla enginera. Gdybyś jeszcze kupił 5 slot a na niego np k1 to by było bosko ;]

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Mp7a1, flesh, m14, katana, dual berettas, czemu? Mp7 bo zajebista szybkość, dużo ammo, celna. Flashe bo fajnie się z nimi campi. M14 tak samo jak z flashami. Katana- niepotrzebna. Dual barettas- dla mnie najlepsza broń na 2 slot.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Ja mam odmienne zdanie.

Ja bym wybral Nr2.

Czemu?

Bo jesli umiesz grac Scorpionami to mozesz naprawde niezle wymiatac.

A m14 i flashe do campienia.

Opublikowano

Wielkie dzięki za odpowiedzi oczywiście każdego wynagrodze tak jak obiecałem. Chyba się skusze na mp7, ale co mówicie o zestawie mp7a1, d scorpions, flesh, m14, colt i d. berettas, rece (zeby nie tracic na bieganiu)

Co do M@łpy to scropami bardzo dobrze gram bo juz je kilka razy mialem ;d, jednakże odczuwam niezdecydowanie i pisze do was...

Czekam na inne odpowiedzi ;]

49617363.png

Opublikowano

No to tak jak mowilem :)

Wes ten 2 zestaw z MP7A1 i po sprawie.

Mysle ze tyle odpowiedzi wystarczy Ci na odpowiedni wybor :)

Jesli wybierzesz jakis zestaw to napisz.

Opublikowano

Wybrałem zestaw 2 :D tylko że dokupiłem te scorpy ^^ ale czesza scorpy i czesze mp7 ;] jest gicior. Nie kupowałem katana według waszych rad i zostałem przy rękach, a także nie kupowałem dual berettas bo poco mi jak mam 2 bronie ;D szkoda g1 i dinarow....

Czyli mam taki składzik

1 st slot: Knuckles

2 nd slot: Colt

3 rd slot: Mp7a1

4 th slot: Klucz :D / jak wejdą do market place to t-bomby

5 th slot: D. Scorpions

6 th slot: m14 / flesh

7 th slot: Nic

8 th slot: Nic / czekam na okazje typu mp7a1 gold czy np. dual scorpy gold :D

Jeszcze raz wielkie dzieki i kazdemu plusiki / minusiki.

49617363.png

Opublikowano

Ja zastanowiłbym się nad :

- Zestaw 3

- Zestaw 6

Zestaw 3 ponieważ , MP7A1 jest świetną kosą . Jeśli ją opanujesz to będziesz nie do zdobycia . Ammo Box + M14 ( Dołożyłbym tutaj zamienny 6th slot) Dla Punkcików . Katana na mody Knife . No i te beretty :)

Zestaw 6 ponieważ , AKS-74U Raz że nie długo będzie RaRe , Dwa że jest dość dobrą bronią dlatego że , jest szybko strzelny i mocny .. (Podglądnij sobie Gameplay'e AKS-74U) Osobiście miałem szanse pograć tą bronią , nie ukrywam że ze skryptu , ale jestem zadowolony. Flash miny oraz M14 na tzw. CampMastera . 2 Flash Miny , 3 M14 i zawodnik jest twój. Katana w/w , beretty w/w :)

Pozdrawiam

Headhunterz ♥

Opublikowano

Jak tak samo jak up Mp7a1, flesh, m14, katana, dual berettas

Tylko że zamiast dual berettas radzę Ci kupić mp5k.

1327845619-U359964.jpg

|Helper WarRock|

"Docenisz jeśli stracisz.."

Opublikowano

ja ci bym radzil wybrac Nr. 4 zamiast dualberets MP5K najlepszy wybor

Validating | Members | WarRock Helper | Pro User | Postmaker | MPC WarRock Team|

Opublikowano

@up a no sorry ale ja tylko mowie czym wiekszosc osob gra

Validating | Members | WarRock Helper | Pro User | Postmaker | MPC WarRock Team|

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/149957-ankiety-spis-wszystkich-sporow-ktora-bron-lepsza/

+prosba o close

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...