Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[P]grafika

ines15118

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam mam male pytanko poniewaz wczesniej mialem internet radiowy i niestety w combat arms byly straszne lagi i cofki , zmienilem internet nie mam lagow wogole najwiekszy ping na stronce sprawdzalem to mam 30 . wszystko ladnie pieknie ale w zamian za brak lagow i szybkim ladowaniem gry musze grac na najgorszych detalach 800-600 na wiekszej gra nie pojdzie bo mam nie plynna grafike , klatkuje i nawet na najgorszych detalach mam czasami przycinki . czy wie ktos czemu nowy internet spowodowal to ze grafika mi teraz nie wyrabia ? szczerze to mam cienka grafe

nVidia GeForce 6150SE nForce430 co do ca , ale wczesniej dalo sie grac jakos a teraz najgorsza grafa i wszystko na low detale , zle sie tak gra ;/

Opublikowano

Nie jestem jakimś specem od grafiki , ale co mogę powiedzieć :

Wtedy miałeś laggi i low net , więc tera all Ci się szybko ładuje nie masz cofek itd. i karta może nie wyrabiać z wczytaniem gry .

Co możesz zrobić ?

Wyłącz zbędne programy typu :

GG,Skype,Steam,Hamachi, Wszystko co Ci nie potrzebne . Pamiętam , że kiedyś latałem na medium detalach jak miałem skype włączone , a po wyłączeniu wszystko na High śmigało .

Nie wiem czy Ci pomoże , ale możesz spróbować .

Opublikowano (edytowane)

ja mam Geforce 9500GT i czasem cos zatnie a tak ogolnie ciagle najwieksze detale i wszystko ok tylko jak zaczynam nagrywac jakis filmik w Full HD to klatkuje... Kolega Up moze miec racje powylaczaj programy ja mam 4GB ramu to mnie to tam nie przeszkadza ale ty mozesz miec za malo bo sam Combat mi 1.5 GB Ramu zabiera ;/

Edytowane przez SaintSinners
-Ushio.png
Opublikowano

a próbowałes pobraś sterowniki do karty graficznej ? Net może nie mieć nic związanego tylko karta graficzna, ale nic nie wiadomo

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

tak sterowniki wszystko mam . game booster tez i wydaje mi sie tak jak mowi czarq ze szybko laduje i grafika nie wyrabia z zaladowaniem bo wtedy dlugo ladowalo ale byly lagi itp . wiec zmienic karte graficzna mi pozostaje..

Opublikowano

Spróbuj tego może troszkę pomoże

Otwierasz launcher > klikasz game start > alt+ctrl+del > procesy > engine.exe > prawym > ustaw priorytet > wysoki

(proces engine.exe pojawi się dopiero gdy klikniesz "game start" na launcherze

1354406725-U90533.png

created by me