Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Inne]Krolestwo na Phobos

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema.

Gram w Phobos w niebieskim królestwie ( smerfy xD ) lecz tu jest mało rzeczy +9 których szukam a szukam hms+9 i miecz 12 duchów/wielki miecz+9 i tera jakie królestwo mi poradzicie gdzie jest więcej itemow do kupienia.

Tera jestem zainteresowanym kupnem złotej/luski +9 i boga+9 // hms+9 i miecz 12 duchów/wielki miecz+9

1370985415-U261426.png

ID PlayStation3 -> IdefisKiller

Opublikowano

To kwestia raczej losowa. Przejdź się po królestwach, w końcu na pewno trafisz. Lub poproś kogoś z innego królestwa aby zapytał na czacie czy ma ktoś któryś z itemów jakie wymieniłeś na sprzedaż.

asdasd_hswxpsn.PNG

o tak :D

Opublikowano

Przenieść się do innego królestwa tylko po to by kupić owe przedmioty?!! ¬¬

Zrób sobie shopki w każdym królestwie i obserwuj rynek, jak się pokaże gdzieś taki przedmiot lognij na główną i pędź ile sił w koniu, ew. przeglądaj dział market swojego servera na boardzie..

Opublikowano

Bez sensu, nie oplaca sie zmieniac królestwa dla kupna itemkow.

Rada - Lataj po sklepikach w godzinach kiedy jest najwiekszy ruch (16-22). w końcu kupisz :P

rzecz jest losowa, nie ma tak, ze w jakims krolestwie wiecej itemkow +9 :P

Opublikowano

Masz problem jak chcesz takie coś kupić napisz na Board a nie na rynku szukasz. Na rynku stawiają ja idą do szkoły/pracy.

Na board znajdziesz szybciej, a jak nie zrób sobie tak jak napisał xxerorxx

tumblrmv8l.gif

Members | ProUser | PostmakerPostwriter | Wojownik Duszy

Opublikowano

Jaki kolo bedzie zmieniac krolestwo bo nie moze broni znalezc... Jedz do innego krolestwa i siedz tam kilka dni i moze znajdziesz. Tylko nie potrzebne wydawanie kasy na zmiane krolestwa.

Opublikowano

Napisz na forum metin2, tam jest 'market' masę dobrych rzeczy tam sprzedają, takich których raczej na rynku nie spotkasz ponieważ są warte 2kkk+ ale są też te z 'niższej' półki :)

Nie opłaca się zmieniać królestwa, u niebieskich i tak najwięcej graczy/sklepów

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Przeważnie w Jinno jest najwięcej osób i sklepów ale moze zdarzyc sie tak że te itemy będą mieli akurat gracze innych królestw,najlepiej na forum poszukać

Opublikowano

UP Mają racje, lepiej zrobić konta w każdym królestwie ale tam i tak na shopach nie znajdziesz najlepszych przedmiotów, musisz obserwować board i się licytować, tam wystawiają najcenniejsze itemy, a jeśli koniecznie chcesz zmienić królestwo to jeśli chodzi o Phobos osobiście polecam Shinsoo miła atmosfera, miałem tam 75lv ale ban za fb którego poużywał sobie kolega. Powiem Ci jeszcze, że u nas każdy się żalił że na rynku sam syf a jinno ma wszystko i jest najbogatsze ;] Tak było kawał czasu nie wiem jak jest teraz, nie gram od 2 miesięcy

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...