Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam z kolegami serwa dedyk wgralem plugin craftBall ale nic nie dziala.Dziala tylko komenda /craftballreload i mi pisze CraftBall config reloaded rzucam slimeballa podchodze i nic pomoze ktos prosze!! bo chce sobie zagrac w pilke w minecraft :D

Opublikowano (edytowane)

Mam Ten plugin... znaczy kolega ^^ musisz znać x, y ,z (Czyli np... od x:2 y:6 :z7 do x:10 y:20 z:7 Nie wiem czy "z" nie zaczesto patrze na współrzedne)i gdzies tam wpisać i na tym obszarze bedziesz mógł grać w "Slimesoocer" :D

Może średnio nawet mało pomogłem ale zawsze coś xD

@San tu nie trzeba zadnych komend ... ja z kolegą mamy boisko żuca kto chce dynie (przestawione na dynie zostało :P) i gra...

Wystarczy zaznaczyć kordy na ktorym ma piłka sie "Przesuwać" :P

Edytowane przez jakim08

3t6EGVz.png

Opublikowano (edytowane)

Ja niestety nie '.'

Ale też czekam na odpowiedzi

Edytowane przez ^^AntySan^^

280qird.jpg

Pomogłęm ? Zbieram -

Weteran
Opublikowano

To define a field region, you must list each point on the region. Any polygon will work. Remember that with rectangles you will need to specify all four corners. The coordinates are x,z coordinates, and the y coordinate for the field is specified by region-y. The easiest way to get coordinates is to use the wand tool from WorldEdit, or any other plugin that can give block coordinates.

If you're trying to find coordinates just using F3, then round down your X and Z coordinates, and subtract 2.62 from your Y coordinate. For example, if your current position given by F3 is 57.41, 67.62, 130.59, then your X is 57, your Z is 130, and your Y is 65.

-------------- tłumaczenie by Mat

Określić region pola, musisz wymieniać każdy punkt na regionie. Jakikolwiek wielokąt będzie pracować. Pamiętać, że z prostokątami będziesz musieć określić wszystko cztery kąty. Współrzędne są x, współrzędnymi z, i współrzędną y dla pola jest określony przez region-y. Najłatwiejsza droga do dostać współrzędnych ma wykorzystać narzędzie różdżki z WorldEdit, albo jakiejkolwiek innej wtyczki, która może dawać współrzędne bloku. <LF><LF> Jeśli próbujesz znaleźć właśnie, jak współrzędne używały F3, wtedy naokoło z twojego X i Z współrzędne, i odejmować 2.62 z twojego Y współrzędna. Na przykład, jeśli twoja pozycja bieżąca udzielona przez F3 jest 57.41, 67.62, 130.59, w takim razie twój X jest 57, twój Z jest 130, i twój Y jest 65.

graphic.png

Nie otwierać pod żadnym pozorem :D

1358284006-U713459.png

1356566001-U334301.png

by