Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam problem z tibia auto a dokładniej z auto attac. Czasami jest tak że jeśli bot biega dłużej po którymś razie staje przy potworku zaznacza go ale postać w grze wcale go nie atakuje tylko stoją tak i zazwyczaj postać pada.

Jeśli ktoś wie dlaczego tak sie dzieje proszę o odpowiedź

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ja mam to samo...Na innym forum czytalem ze musi wejsc nowa wersja Tibii Auto poprawiona z tego buga. Moze to od tego a może nie, czekamy na jakiegos zbawiciela : P

Opublikowano

Co do tibia auto - czemu tak jest. :) To, prawdopodobnie przez nowe systemy operacyjne się to dzieje. Jednak, warto pamiętać wszystkie boty po za neo botem, sa wykrywalnego bo tylko ten nie ingeruje w klienta tylko używa systemowych myszki i klawiatury. Więc jeśli chcecie uniknąć bana polecam wam to ;)

Pomogłem - Daj Plusa - to cię nic nie kosztuje.

Pomoc z zakresu Tibia/Metin2/Serwery Dedykowane/VPS/Hardware/Programowanie

Opublikowano

Oj tam mam tibie auto i to zaleczy od raportów ;) wbiłem tak 47 palladyna 3 x 50 kiny 1 x 70 sorcka i 1 x 40 druida

Raz mi zbanowali 85 kine ale to za pisanie na say " I have bot i here boting" xD czy coś takiego :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...