Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Zombie ModPack

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam pytanie, czy ktoś może mi powiedzieć jak zainstalować Zombie ModPack i czy działa na 1.7.3? Nie znalazłem żadnego polskiego poradnika na temat tego moda, a w angielskich się gubię (jestem słaby z angielskiego). Mam taż pytanie czy ten mod działa na wszystkich serwerach czy tylko na niektórych?

Opublikowano

Mod działa na serwerach które nie mają pluginu AntyHack, w sumie to ja nie miałem jeszcze takiego problemu żeby dostać auto kicka za "Flying is not available on this server" czy coś takiego. Ale radziłbym uważać bo adminowi w konsoli wyskakują takie rzeczy, np "Kunus999 moved wrongly" albo "Kunus999 moved to quickly"

700 poooost :D

Opublikowano (edytowane)

Tak, tak dobrze wiedzieć, tylko mi chodzi o to jak go zainstalować :)

Pomoże ktoś?

Edytowane przez m_smok
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dobra, udało mi się zainstalować mod na Minecraft 1.7.3, ale teraz jest kolejny problem, gdyż mod nie działa na 1.8.1. Ściągnąłem zaktualizowaną wersje do 1.8.1, zainstalowałem dokładnie tak jak na wersje 1.7.3, ale gdy włącza mi się Minecraft to pokazuje czarny ekran, tak jakbym nie usuną META-INF (oczywiście usunąłem folder). Wiecie dlaczego?

//Brak skanu