Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Sugestia] Moderacja działu Konsole

Co myślisz o wprowadzeniu KidModów/Moderatorów do działu Konsole?  

9 użytkowników zagłosowało

1. 1. Co my?lisz o wprowadzeniu KidModów/Moderatorów do dzia?u Konsole?

• Przyda si?
      5
    • Nie potrzebne, GMi daj? rad?
      2
    • Nie mam zdania
      2

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Pewnie już kilka osób zauważyło, że w dziale Konsole, a szczególnie w PSP jest syf. Chodzi mi o brak prefiksów, powtarzające się poradniki, piractwo (chociaż akurat to jest rzadkie i szybko raportowane), reklamy innych for (mówię tu chociażby o wspomnieniu o czymś, np. Dużo skopiowałeś z forum XXX) i podobnych rzeczach. Sądzę, że powinien być tam przynajmniej jeden KidMod/Moderator, który mógłby ogarnąć te cztery subfora. Ciekawi mnie dlaczego nikogo tam nie ma skoro poza działem Wii jest około 10 stron tematów w każdym subforum.

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

Zaglądają, ale jakiś miesiąc temu wiele sami nie robili, dziennie robiłem kilka raportów. Teraz też nie jest lepiej.

No to trzeba pogonić globali.

Jak dla mnie ten dział jest taki sam jak pogaduszki - nie ma za bardzo co moderować i globale powinni sobie z tym radzić :).

baj de łej z tego co sie orientuje mozna pisac jedna sugestię raz na 2 tygodnie czy jakos tak ...

To jest ukryta treść, proszę

Opublikowano

Pisałem dwa razy i chciałbym się nim opiekować, ale za pierwszym i drugim razem otrzymałem wiadomość, że jak na razie nie potrzebują moderatora :) Nie wiem, jak by było teraz.

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano
Nie wiem, jak by było teraz.

Hmm nie wpadłes na to żeby napisac aplikacje i tak to zamieścić a nie pisac w sugestiach ?! Co Ci ku*** zrobia userzy bez uprawnień ?

sygnatura_old.png

| 2x Kidmod | Exmoderator | ExMPC Media Team | 3x Combat Arms Private | Banned | ExMPC Modder Team | Blue Member |

Opublikowano

Dlatego, że zanim coś zasugerowanego zostanie wprowadzone w życie zazwyczaj mija kilka dni, bo na początku jest zbyt mało głosów. Rozpatrzenie aplikacji następuje niedługo po umieszczeniu jej, więc byłaby odrzucona - przecież moderacja jeszcze nie wprowadzona, a ja musiałbym czekać dużej na kolejną aplikację.

A userzy zrobią naprawdę wiele, jeśli będzie dużo głosów ZA.

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

Ale po co ma pisac teraz, kiedy administracja nie odpowiedziała w temacie? Już lepiej napisac do innego działu niż byc skazanym na porażkę.

Poczekajmy na adminów.

Opublikowano

Zavetti ma rację.

Narazie trzeba poczekać co na to Admini.

Ale ja również na tak, w każdym dziale powinni być Moderatorzy/KidModzi.

Opublikowano

Nicholas wszystkie sprawy związane z tym działem możesz załatwiać ze mną poprzez pw, czy też gg. My - globale nie mamy czasu doglądać cały czas pojedynczo działy.

Co do kidmoda, dam ci znać jeżeli nabór będzie potrzebny.

Pozdrawiam

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Opublikowano

Na GG chyba niekoniecznie, bo nie mam Twojego numeru ;) Mogłem wcześniej o tym pomyśleć i tak, bo innych globali mam na GG. W takim razie temat chyba można zamknąć.

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

32513906

@close

ExGlobal Moderator | exModerator  | ExMentor | Goldmember

Powoli wracam do życia.

Student prawa  ^^

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...