Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q]Combat Arms*

McMati778

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
jak kończy się runda to nie mogę nic zrobić

tzn. czemu nie mozesz nic zrobić ? podaj dam screena , będzie nam łatwiej . będzie nam łatwiej tobie pomóc . Bo trochę nie rozumiem .

Edytowane przez .Energy Monster

pngnp.png

Sygna by Me

Wykonuję sygnaturki za PLUSY  , jeżeli ci się podobają moje sygnaturki to napisz ,ale daj +

Wyjebane mam na te Plusy i Minusy .. Daj co uważasz :P

Giftnie ktoś w CA "Country Code Change" w zamian oddam konto do Football Team

* 142K UM

* dużo kasy

* serwer 4

Zainteresowanych pisać na Priv

Opublikowano

Słuchaj : Pytamy się "Runda czy Mecz"

Runda - np. Jedna Eli Pro

Mecz - Np. wszystkie rundy Eli Pro pod sam koniec gry jak ma sie kończyć gra

Qr - tak jak z eli pro

*Reinstall

*jeśli nie pomoże ściągnij grę na nowo ;]

tumblr_nu2fu56gEN1tj1rj6o2_500.png&ehk=7

Opublikowano

Jeśli dobrze zrozumiałem to w lobby mu sie ścina ( jak jest start ).

O ile pamiętam skarżyły sie na to osoby które zmieniły neta lub miały za słabego i duży ping.

30589.png

Opublikowano

Raczej nie bo ja np miałem też tak do wyłączyłem wszystkie programy w tle pobierające internet i zmienił mi się ping i mogę z powrotem grać.

eddog.png

Zapomniałem pasów do Ed Doga.Wiem wiem co dał typ jak można zapomnieć ?!A jednak można...

Opublikowano

jak się kończy runda np gram 1 2 3 rundy i wywala mnie. a i to na pewno nie chłodnica bo niedawno wymieniałem chłodnica bo nie działała.

jeżeli chodzi o chłodzenie to, że wymieniłeś "wiatraczek" to nie znaczy ze się nie przegrzewa np.: mogłeś źle go włożyć nie tą strona co trzeba albo nie wymieniłeś pasty termo-przewodzącej.

a co do zmniejszenia pingu to masz to powinno pomóc :

1.

Zmniejszenie pingu poprzez zmianę konfiguracji systemu

Niewielka część z Nas wie o tym, że Windows XP Professional oraz Vista w podstawowych konfiguracjach uruchomione mają funkcje "UPDATE". Funkcja ta została stworzona specjalnie po to, aby rezerwować 20% przepustowości naszego łącza internetowego. Wyłączenie takiej rezerwy może zmniejszyć twój ping nawet o 5-10 ms.

Aby wyłączyć ową rezerwę należy uruchomić narzędzie "ZASADY GRUPY". Uruchamiamy je następująco: Menu Start -> Uruchom, tam wpisujemy "gpedit.msc" następnie wciskamy "OK". Na naszym ekranie ukaże się pożądane narzędzie.

Z menu po lewej stronie wybieramy "Szablony Administracyjne" następnie w głównym oknie wybieramy opcję "Sieci" potem "Harmonogram Pakietów QoS" i "Ogranicz Rezerwowalną Przepustowość". Do naszej dyspozycji mamy teraz 3 pozycje: Nie Skonfigurowano, Włączone, Wyłączone. Wybieramy opcje "włączone" i w okienku "Limit Przepustowości" (%) ustawiamy na 0 ( zero ). Następnie klikamy "Zastosuj" i OK. Teraz już możemy zamknąć okno "Zasady Grupy".

Zostaje nam teraz zrestartować komputer. Po zrestartowaniu cieszymy się pingami o 5-10 ms mniejszymi.

Wziąłem z innego forum

eddog.png

Zapomniałem pasów do Ed Doga.Wiem wiem co dał typ jak można zapomnieć ?!A jednak można...

Opublikowano

Chłodnice to ty możesz w samochodzie wymienic..

Skoro to nie problem z zasilaczem, to z pingiem. Wyłącz też zapore i uruchom jako admin.

Kombinujemy.

Opublikowano (edytowane)

Też tak miałem pare razy i też niezbyt wiem o co chodzi a jeżeli chodzi o sprzet na jakim pracuje spełnia wysoko te wymagania net to samo...Jakies inne pomysły co to może być?

Z drugiej strony mi się wydaje że to może być spowodowane jakimś lagiem.

Edytowane przez Przemo1992r

Zachlapany krwią!

W murach twierdzy - chłód

Katedralny dzwon

Zawieszony w szepcie

Ostatniej spowiedzi ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...