Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema mam takie pytanie, gdzie dropi eq Goddess( te z 6 miejscami na lapisy). Pytam się bo w Shaiye gram od nie dawna i wiem ze np.: w niektórych miejscach dropiom same legendarne itemki a w innych normalne.Jeżeli jest takie miejsce/a prosił bym o podanie na pewno pomoże mi jak i innym graczom, chyba że to jest losowy drop więc zostanie ostry exp i czekanie godzinami na drop. Z góry thx

Opublikowano

Goddessy dropią tylko w CT. Na Darkach jest to miejsce w lewym dolnym rogu na m2. Na lajtach nie mam pojęcia.

Ogółem nie masz żadnych szans na drop Goddessów, ponieważ co tydzień bossy z których one dropią są obrabiane przez top gildie na serwerze, czyli Grom+Ordalicium na Darkach oraz "rejfensuff" na lajtach.

Opublikowano (edytowane)

Ta ale ja gram na privie i chodziło mi tylko o miejsce dropu goddessow dzieki , że w miarę szybko odpisałeś.

@Edit

A mógł byś mi dokładnie podać jak dojść do tego miejsca a najlepiej dorzucił mapkę z zaznaczonym tym miejscem

Edytowane przez ExtremeMan
Opublikowano

Privy to inna sprawa, tam jest różnie i nie potrafię Ci odpowiedzieć. Np. na privie Absolution goddessy dropały w lan. Jak jest na innych privach - musisz zobaczyć na stronce priva.

Opublikowano

Nie grałem na tym privie, ale na stronie serwera - jak napisałem w ostatnim poście - powinna być rozpiska gdzie co dropi, zwłaszcza eq. Przejrzyj, na pewno można się dowiedzieć paru ciekawych informacji o serwerze.

• 5 tygodni później...