Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

szukam program dzieki ktoremu mozna postawic server minecraft tylko nie hamachi i comodo easy vpn bo cos mi nie dziala jak zrobie an comodo wyskakuje ze cos z portami a hamachi wogole mi nie wyskakuje to okienko wiec nie wiem co z nimi a jak chce usunac hamachi to cos nie moge ;/ wiec prosze o porgram zeby moc postawic serva bez platnie i na win7 zeby dzialal help najlepiej linki

Opublikowano

CraftServe.pl Tylko płatne :/ Ale duża zniżka Dirt już od 10zł za miesiąc ;)

P.S: Dirt jest bez pluginów ,ale są też inne :D

1323717436-U247153.gif
Opublikowano

Program? Serwer postaw na PC a jako ip w server.properties nie wpisuj nic. Zaloguj się do routera (wpisz w przeglądarce 192.168.1.1 albo 192.168.1.254 login admin hasło admin) Znajdz Port Fowarding i przekieruj port 25565 na twoje wewnętrzne IP. Jeżeli masz stałe ip to możesz je podać każdemu aby mógł przez nie wejść jeżeli dynamiczne to proponuję użycie DDNS.

Opublikowano

Zalatw sobie darmowego shela nawet jest napisany poradnik u nas na forum postaw tam serwer i gitara lecz co 1h bedzie trzeba od nowa wpisywac komede na start serwera:(

Twoja reklama tutaj - Pisz na pw xD