Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

DivineWorld[PL][Dedyk]

Pro100ST

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

XiaO rozwalaj serwer, GMowie totalnie olewają graczy przez 30 min czekałem żeby mi odpisał

Nie POLECAM ze względu na team!

Opublikowano
XiaO rozwalaj serwer, GMowie totalnie olewają graczy przez 30 min czekałem żeby mi odpisał

Nie POLECAM ze względu na team!

Nie byles GM wiec nie wiesz jaki to jest Spam.

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

Opublikowano

Ludzie kurwa nauczcie się czytac :

Xiao napisał : Kurwa nie moge własnie a chetnie bym takich frajerów rozjebał bo team faktycznie zjebany :>

Ale ze to znajomego srv to nie mam prawa

Panikujecie a nawet nie poczytacie .

Na P-Server Nick : WielkiMustaf

"Żyję cicho krwawiąc, krwawię cicho żyjąc"

sygnav2.png

Nie Słucham Gatunku, Słucham Muzyki.

Opublikowano

nie ma to jak pracowitosc teamu, maski dla woja , tylko zmienili to dla kogo mozna zalozyc .. , handlarze gotowce :<< z epikona, znowu .... nie wejde, zupelnie mi sie nie podoba server, jak bedzie taki jak epikon no to mozna sie spodziewac eq z navi

sygnlamborginipro.png

Filmy z Metin2.PL Solar s26

Opublikowano

Nawet niezły serwer zagram na nim sobie tak dla zabawy zobaczymy co z tego wyjdzie. Za prezentacje masz +, myślę że zawiera wszystkie potrzebne informacje.

Opublikowano

Pograłem chwile, zauważyłem parę osób na wspomagaczach rodem z kmr i nie zamierzam dłużej tu grać, pozostaje czekać na inny serwer który startuje niebawem.

Team sobie olewa więc i ja olewam ten serwer...tu nawet nie ma opcji zgłoś gracza...

Opublikowano

Wbijać na serwer, godny uwagi.

Nie wiem o jakich Wy mówicie bugach, to że nie widać napisów statystyk? Bo bez tego można żyć, ale Wy tylko umiecie wybrzydzać.

Zapraszam, na serwer.

Jasio90.png
Opublikowano

Serwer nie jest stawiany na gotowcach.Niema nawet 1pliku z epicona.A co do clienta bedzie uptade gdy zorq od clienta ma zapalenie spojowek i nie dal rady dokonczyc pracy.A co cheatow jest na stronie support po zalogowaniu.Prosze wysylas ss.

.:Moje tematy:.

Jeżeli Przyda ci się moja praca postaw Lajka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...