Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zawsze Aktualna Wersja Ibota

rosire

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 837
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

JANUSZ, wywal job itemy z chara i ze storage, update bota ich nie odczytuje przez co nie widzi twojej postaci jeśli masz je założone i dostajesz crash jeśli otworzysz storage :)

Facet jesteś WIELKI :-)) DZIĘKUJE

Opublikowano

ja też tak mam że po 1 min dostaje DC mógłby ktoś opisać dokładnie jak tego HS odpalić ? nie grałem jakieś 5 miechów i tego hs-a kiedyś się inaczej odpalało

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

mog by ktos wyslac mi wszystkie najnowsze linki do bota ? bo u mnie po 10 minutach grania dc i tak caly czas a wszystko zrobilem co kazaliscie

dokladnie to potrzebuje loadera bo prawdopodobnie przez niego dc dostaje on sie wylacza i za 10 sek dc na silku

Opublikowano

mog by ktos wyslac mi wszystkie najnowsze linki do bota ? bo u mnie po 10 minutach grania dc i tak caly czas a wszystko zrobilem co kazaliscie

dokladnie to potrzebuje loadera bo prawdopodobnie przez niego dc dostaje on sie wylacza i za 10 sek dc na silku

Mam to samo, po 5-10 minutach na CL dostaję DC. Moja wersja HS, to 2.1. Miałem 1.0 i to samo. Dodatkowo 1.0 jest cały zasyfiony..

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

kurcze juz w miare dobrze sie bocilo a teraz mi blad wyskakuje w bocie tylko na jednej postaci wiecie moze czemu ? na innych postaciach jest git tylko na mojej glownej ;( jak wybieram postac klikam start i na bocie sie pojawia takie cos "Error - chardata - invalid procedure call or argument - 34A6"

Opublikowano

kurcze juz w miare dobrze sie bocilo a teraz mi blad wyskakuje w bocie tylko na jednej postaci wiecie moze czemu ? na innych postaciach jest git tylko na mojej glownej ;( jak wybieram postac klikam start i na bocie sie pojawia takie cos "Error - chardata - invalid procedure call or argument - 34A6"

Też tak mam , lecz jesli schowal Avatar Flage te co dodaje 5 STR 5 INT , ze starego eventu to siupa . Co lepsze , ja dostaje non stop czy resety robie czy reinstalle , czy od nowa wgrywam wszystkie pliki do ibota , zawsze mi NetError . DC przy tym malym okienku jak sie silk laduje ;/ jakies pomysły ?

Pomogłem ? Stawiasz + albo browar :) Wybieraj :>

Hardcore.

*Podpis ? Niezmienny.

Taki ch*j w pół sie zginam.

rrqbnk.gif14alrg8.gif

Opublikowano

1.Instalujesz isro i sro-r

2.wypakowujesz ibota do isro

3.wlaczasz PHMediaPatcher klikasz custon >>patch

4.odpalasz run hackshield

5. teraz odpal noralnie silka (isro) gdy silk sie odpali mozna go zminimalizowac jakims programem

6.zrob skrot ibota na pulpit najedz myszka na skrot wlacz wlasciwosci i w element docelowy dopisz LS:5 (np."C:\Silkroad - Kopia\iBot.exe" LS:5) przed LS:5 musi byc odstep bo inaczej nie zapisze sie

7.teraz odpalamy ibota i sro-r przez loadera

jak masz problem z java to prosze http://www.youtube.c...feature=related

fallenbow.png

Zobacz co to postać robi na evencie ;)http://www.youtube.com/watch?v=uWbIdCG4Tfg

Pomoglem? To nie zapomnij dac +(plusa)!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...