Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] z Zalogowaniem sie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. mam problem z odpaleniem gry .

Gdy klikam na warrocka on sie normalnie wlacza hs tez gdy pokazuje mi sie reklama z tym eventem poprostu ja wylanczam wtedy naciskam gamestart i gdy wpisuje passy i klikam OK. nic sie nie pojawia nadal jest w tym samym miejscugdy wpisuje byle co tez sie nic niepokazuje ani unregister ani nic. prosze o pomoc bede dawal +++

Opublikowano

Moze jakis bug lub lagg?

Bo jezeli wszystko przy odpaleniu warrocka dziala poprawnie..

Moze wylacz AntyVirusa przy wlaczaniu warrocka :)

Posiadasz NF 3.5 i 4.0?

Opublikowano

Może masz coś z internetem. Ja tak miałem jak mi net zamulał i wtedy uruchamiałem kompa od początku i działało.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Opublikowano (edytowane)

kompa to ja chyba z 10x urchamialem probieralem instalke reinstlki robilem check filesy nie wiem co sie dzieje prosze o pomoc;/

edit@ nieprzeczytalem tego co wyzej napisales wloncz international ale dojebales rozumiesz ze wgl nic mi sie nie pojawia nawet jak passy zle napisze...

Edytowane przez BigSevennnnn
Opublikowano (edytowane)

juz wszytsko dziala elegancko poprostu norton blokowal dostep do internetu programowi warrock :D juz mi brat zrobil kazdy kto sie udzielil w tym temacie z propozycja pomocy dostaje odemnie ++ dziekuje za pomoc

Edit@ temat do zamkniecia

Edytowane przez BigSevennnnn
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...