Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Nowy Dzial]Stare gry

Zaxer

Czy chcesz widziec na forum dzial stare gry?  

40 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy chcesz widziec na forum dzial stare gry?

• Tak
      30
    • Nie
      5
    • Neutralny
      5
    • Nie mam zdania
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak dla mnie dziwny pomysł i stosunkowo nietrafiony.

Chcecie pisać o starych grach i mówicie jednocześnie o Diablo, Starcrafcie, czy starym GTA. Od takich gier macie raczej działy na forum.

Autorze tematu lecisz na rangę, jako osobny dział stanowczo nie, jako subforum neutralnie ze skłonnością na nie.

Nie wydaje mi się, aby był to na tyle dobry i chwytliwy pomysł, aby poświęcać temu czas, czy dział. Single Player powinno wystarczyć samo w sobie.

1321896841-U198706.png

Opublikowano

Z drugiej strony duds. ma rację, np. GTA Vice City albo SA nie są starymi grami. Wątpię w to, że jest tu tak wielu hardkorowych graczy którzy pamiętają naprawdę starsze tytuły gdy średnia wiekowa to 13-14 lat. Najstarszą grą, w którą grałem i przeszedłem był pierwszy Max Payne - Diablo (na PSP grałem) i Planescape Torment jakoś specjalnie mi się nie spodobał. Po co tworzyć nowy dział, jak będzie tam kilka postów/tematów?

24g95xl.png

by

Baksiu

Opublikowano

noto dodajcie do single player i bede tam sie udzielal, na range nie lece poprostu chce zeby byl taki dzial

Twoja reklama tutaj - Pisz na pw xD

Opublikowano

Jestem na tak pod warunkiem, ze nie beda zamieszczane linki do pobierania tych starych gier:).

Dlaczego ?

To, że są stare nie znaczy, że nie mozna ich nabyć. ABANDONWARE często jest nadużywane by promować piractwo gdyż pewne gry nadal są dostępne w sprzedaży.

Sam jestem fanem starych gier z lat 1990-2001 , ale nie podzielam propozycji umieszczania linków download. Mamy GOOGLE to jak ktoś jest madry to sam sobie znajdzie download danej gry.

jqeuR.png

Opublikowano

up mario bros jest dostepne w sprzedarzy lub lomax?

Wlasnie nie i mozna je pobrac za darmo i wlasnie poto by byl ten dzial

Twoja reklama tutaj - Pisz na pw xD

Opublikowano

Ja jestem za tym, żeby stworzy tylko poddział w SP, bo cały dział to jak na początek za dużo, może jak się będzie rozwijać ten dział i będzie miał dużo userów to da się go może nawet na główną, ale jak na razie to powinien być w SP. Kilka osób zaczęły wymieniać stare gry które mogły by być i ktoś wymienił GTA 2 i potem się zaczęło, że mogło by być tam też GTA 3,VC, SA ... , ale przecież od tego jest specjalny dział GTA, który jest na główniej. To tyle jeżeli chodzi o moją wypowiedź w tej sprawie.

"Jesteśmy ludźmi, bo popełniamy błędy i na nich się uczymy."

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...