Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chciał bym się dowiedzieć kogo proponowalibyście mi do gry na metku2

Dodam, że zaczynać ędę od czysta, może kumpel rzuci troche kasy na ulepszenia, ale raczej eq+9 to nie bedzie.

Zastanawiam się nad surą i ninją...

Sura wp niby taki kox do expa, ale jak nim grałem to na 30 lvlu ledwo co szedł, a na 25 lv body był od niego sporo lepszy...

Więc co proponujecie?

A może grać wojem?

65339939328376711656.png

//nie podajem linkow poza mpc w sygnaturach

Opublikowano

Wiesz nie wiem mi się nigdy dobrze nie grało surą ewentualnie podexpionym przez inna psotać BM ale BM do expa słabiutki polecam Woja bodego własnie też będe zaczynał grać wojem bodym

Rep

Opublikowano

Ja polecam ci zagrać "Ninja Daggerem" bardzo dobrze się expi tą postacia i jest także świena w PvP...

1315137143-U173186.png

"Ludzie mówią, że jestem pijakiem, chodnikowym równym chłopakiem..."

"Ale ja mam w sobie mordercę, wojownika, chcę zjeść Twoje serce..."

Opublikowano

Tak ale pamiętaj że daggerem naprawdę ciężko się zaczyna dla osób mniej doświadczonych , ma małe dmg , wpek ma podobnie dlatego ciężko zacząć takimi postaciami , ewentualnie jak masz chęci to zacznij tym bodym tak zebys juz ogarniał tam po 4-5 grupek i zacznij expić tego wpka albo daggera , Bo wpek jak juz wbijesz mu Zbrojke i czarowne na m5+ i masz konia to sie zaczyna juz przyjemnie expic , więc jak wolisz .

Ja zbierać tylko + i dziękować za te + !

Opublikowano

Dagger nie jest zły, zawsze do ~55lvl polurasz na BO, później ktoś na pewno będzie szukał lura do v1/v2(tak było w moim przypadku). Znajdziesz dobrą gildię i wszystko pójdzie z górki.

Opublikowano

Ninja Dagger możesz nią grać jak będziesz grał z tym kolegą i będziesz mu lurować, z konia sam raczej sobie nie poexpisz bo ciężko.

Ja Ci polecam Sure WP nigdy mnie nie zawiodła :P Exp tą postacią zaczyna się 35+ gdy masz x2 na M czyli czarowana zbroja i czarowane ostrze, i bojowca :)

1356721310-U739101.png

Opublikowano

Sura WP - Najlepsza postać do expa .

Zależy jakim buildem idziesz.

2:1 - Int:Wit.

a skile - Czarowane, Czarowana (Tutaj zależy czy do expa, czy do pvp) jak exp to Strach, jak pvp to wir.

Po 70 to w pvp pro będziesz :P

Opublikowano

Osobiście polecam grać Daggerem. Na wyższym levelu zdecydowanie najlepsza postać. Bardzo przyjemnie się expi oraz w pvp też nie jest dagger najgorszy ; )

asdasd_hswxpsn.PNG

o tak :D

Opublikowano

Ja bym Ci polecił Szamana trudniejsza profesja, ale opłacalna i z kopem :P Ale jak już wybierasz między sura WP a ninja Dagg to na początek polecam Ci Ninję Dagg, Przyjemniejszy exp, a jak bd potrzebny lur to też się przydasz i masz te kilka lvli w suchym :D

Live life to the fullest, because tomorrow may not be

<3

kiraq.png

player.png

Sygnaturki by Kira/Shanell

Opublikowano

Jezeli chcesz kiedykolwiek wbic cos na G/P to graj WP bo bodziakiem podejrzewam zen igdy nie wbijesz skilii dalej niz M4 no chyba ze bedziesz kupowac yangi z allegro to inna gadka. Moja odpowiedz WP.

Opublikowano (edytowane)

Nie ma najlepszej postaci...Każda dobra w czymś innym i w jakimś stylu niepowtarzalna i uniwersalna.To pytanie nurtuje graczy od samego powstania metina i nigdy nie znajdziemy na nie prawidłowej odpowiedzi.

Edytowane przez Enderman

• Oczyszczać partię uwzględniając wskazania bezpartyjnych ludzi pracy – to wielka rzecz. Da nam to poważne wyniki. Uczyni to partię awangardą klasy znacznie silniejszą niż poprzednio, awangardą mocniej związaną z klasą, awangardą mającą większe możliwości prowadzenia klasy do zwycięstwa wśród mnóstwa trudności i niebezpieczeństw.

• Źródło: O czystce partii, 1921

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...