Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]SEPROM>>>>NAPĘD

gtivr6

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam na allegro znalazłem takiego kolesia który oferuje na sprzedaż info o wrzuceniu sepromu na napęd czy ktoś wie jak to zrobić koleś jeszcze dożuca program do patrzenia kto ile postawił na handlu a to dopiero ciekawsze!

a tu link do aukcji http://allegro.pl/dark-orbit-poradnik-jak-wrzucic-seprom-napedy-i1802639329.html

ACTA?-NIE!!!

Opublikowano

witam na allegro znalazłem takiego kolesia który oferuje na sprzedaż info o wrzuceniu sepromu na napęd czy ktoś wie jak to zrobić koleś jeszcze dożuca program do patrzenia kto ile postawił na handlu a to dopiero ciekawsze!

a tu link do aukcji http://allegro.pl/dark-orbit-poradnik-jak-wrzucic-seprom-napedy-i1802639329.html

Bzdury kompletne.

bugpointblack.png

Opublikowano

Buahaha wy macie bzdury :) to jest TOSHIBA To jest kolega z Klanu N00BKA ^^ . Jest istnieje Działa Wam coś nie działają przewodziki Jest takie coś Tylko Nikt Napewno wam teraz nie da ponieważ Wy aby chcecie ...

@Topic : Wszystko Działa ... Sam używam.

Opublikowano

Buahaha wy macie bzdury :) to jest TOSHIBA To jest kolega z Klanu N00BKA ^^ . Jest istnieje Działa Wam coś nie działają przewodziki Jest takie coś Tylko Nikt Napewno wam teraz nie da ponieważ Wy aby chcecie ...

@Topic : Wszystko Działa ... Sam używam.

Daniel11l Jak nie wiesz to się nie udzielaj ponieważ to nie Toshiba wystawił aukcje, Toshiba tylko załapał się do screena

A tak na boku to ty wszystko masz, każde programy a takimi flaxiastymi kontami latasz....

Coś tu jest nie tak ale...

Opublikowano

ja bym na luzie kupił bo allegro daje ochronę do 10k wiec jak fake oddadzą ci kase a on dostanie blokadę konta wiec jak masz kase spróbuj ;)

Opublikowano

strona została usunięta przez pracownika allegro : albo był fake albo bp usunęło to gdyż naprawdę działało ;P

To był na 100% fake

Opublikowano

Kurwa Ale arczi kurwa jakimi flaxami ...

A screen to toshiba bo biały napis gracza..

BIAŁY NAPIS= GRACZ danego konta.

Niebieski napis= GRACZ Z FIRMY

Opublikowano

Też mogę zrobić takiego "fałszywego" SS'a ... kilkadziesiąt sekund w Paincie i masz taki sam efekt ( wizualny ) jak na screenie Toshiby ... jeśii to by nawet działało to z drugiej strony też by wyjaśniało mega prędkość golców z klanu Tgzm ( już nie jest na MMO ) którzy bardzo szybko uciekali przed Vegami FE z FS na złocie. A może to były te zbugowane konfy ?! Teraz zacznie się myślenie.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

Też mogę zrobić takiego "fałszywego" SS'a ... kilkadziesiąt sekund w Paincie i masz taki sam efekt ( wizualny ) jak na screenie Toshiby ... jeśii to by nawet działało to z drugiej strony też by wyjaśniało mega prędkość golców z klanu Tgzm ( już nie jest na MMO ) którzy bardzo szybko uciekali przed Vegami FE z FS na złocie. A może to były te zbugowane konfy ?! Teraz zacznie się myślenie.

Ajć, skerety naszego klanu, tu sie nie wtrącać!

EXPmIpC.gif

Opublikowano

Ajć, skerety naszego klanu, tu sie nie wtrącać!

Łeeee ... co ty gadasz ... kiedy Toshiba mi z PvP uciekł to na TOP'ie były te zbugowane konfy :) ... a więc już wiem o co kaman :) ... ale to i jak już znaczenia nie ma TGZM przeszło na EIC i są pod innym TAG'iem więc rybka mi to :)

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

hahaha jestem w chuj zadowolony bo zgłosiłem jego aukcje do Allegro i po 2/3 godzinach zostały usunięte :D zostały jeszcze te dziwnie tanie licencje... ale to też się załatwi :) kolejny przekręt jak nic

Opublikowano

hahaha jestem w chuj zadowolony bo zgłosiłem jego aukcje do Allegro i po 2/3 godzinach zostały usunięte :D zostały jeszcze te dziwnie tanie licencje... ale to też się załatwi :) kolejny przekręt jak nic

100% fail :)

Opublikowano

szuam wszędzie wujek google nic na ten temat niewie wujek youtube też nic niewie próbowałem sie z kimś dogadać ale ta osoba niechce tego podać bo się boi że jak się wyda to bany polecą

ACTA?-NIE!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...