Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie]Jak zabić kogoś kto jedzie czołgiem z aw50f?

h4rdc0re988

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

d\Da się tak samo jak z m82baret wiem bo mnie niedawno gość tak zabił.

aaaaaaaaaa....... przypomnialo mi sie ze jak ma sie barreta to mozna zniszczysc czolg kilkoma strzałami bo to silna snajperka. Ale inną snajperką to jest nie możliwe.

EXPmIpC.gif

Opublikowano

aw50f tez zabiera hp pojazdom nie tak jak m82 barret ale zawsze cos odbiera nie wiem czy da sie nia zabic w czolgu kolesia ja nigdy nia nikogo z czolgu nie zabilem.

Standing in the Hall of Fame !

(-(-_(-_-)_-)-)

Opublikowano

Mi sie wydaje ze trzeba strzelac w szybe.

Kiedys jak gralem na UO i jechalem w tym aucie to koles zabil mnie przez szybe.

Sprobojcie moze wam tez sie uda :)

Opublikowano

@Up

MI chodzi o te auto a nie czolg.

Na UO sa czolgi i auta, a w autach sa szyby i przez nie mozna zabic chyba :)

No spoko ^ ale po co piszesz o aucie -.- Przeczytałeś nazwę tematu ?

32354141673387527780.png

Opublikowano

Z aw50f nie da się. Chyba że walniesz w jakieś miejsce gdzie coś np. wystaje. Z tego co pamietam kiedys z aw50f można było walić przez szyby. Kiedys goscia zabilem headem w heli :) no a teraz to jedynie tym m82 mozna w pojazdach zabijać. i nie ważne czy walisz z przodu czy z tylu pojazdu, wazne żebyś trafił w kolesia.

a tak nie na temat. fajnie się gra tym m82 na montanie^^

snikersproject1.png
Opublikowano

Socom95 nie wprowadzaj ludzi w błąd!!!

z AW50F da się walić przez szyby, ale czołgi mają małą szybkę, która jest na dodatek pancerna i nie da się jej rozwalić.

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

up. sorry ale dawno nie gralem w wr, a tym bardziej aw50f. Przypomina mi sie że kiedyś się dalo ale jak teraz jest to nie wiem. Jeżeli się da to sorry.

snikersproject1.png
Opublikowano

@up jak dawno grałeś to się nie udzielaj

@top z aw ciężko zdjąć czołg (gdyż samego gracza się nie da) musisz wywalić celny magazynek lub więcej.Wszystko co ma szyby (nawet 3 slot na hamerze z conturas) da się zabić samego gracza

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...