Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Wymiślenie nicku

Rastman

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siemka mam problem nie mogę sobie wymyślić jakiegoś fajnego nicku a bardzo bym chciał jakiegoś fajnego nicku ale nie mam głowy do wymyślania

pomóżcie mi jak mogę wymyślić nick albo wysyłajcie mi propozycje

Opublikowano

Rastman - pasuje? Taki tam nick mi najpierw przyszedł do głowy :P.

Napisałbyś do czego ma być ten nick? Tutaj na forum czy do jakiejś gry? Wymyśl coś np. jakaś nazwa filmu, bohater z filmu, nazwa, którą będzie łatwo zapamiętać i każdy będzie ją rozpoznawał.

obraz24.png

Opublikowano

nick ma być ogólnie do wszystkiego a nick rastman ta nazwa dla mnie jest zbyt częsta

a jak chcecie jakiś podpowiedzi to lubię filmy z Harry Potter wszystkie części lubię grac na komputerze a i nick nie zmuszam do niczego a tylko nie polski nick coś mi w nich nie pasuje

dzięki za pomoc jak chceie jakiś więcej podpowiedzi piszcie

Opublikowano

Nicki:

Hermiona

Ron

Harry

Karmazynowy Łukasz

Betonowy Andrzej

Jezus

rexio

azor

Ada

Adolf

Aduhh

Afasff

Afera

Afgan

AFOR

Afra

AIDA

Kokokomis

Jezz

Sorek

Abaj Abdullah Abi Abil Abram Adar Agat Agis Afro Ajaks Akryl Aksamit Aksel Alf Ali Alik Alom Amant Amber Amel Ami Amis Amon Amper Amor Amos Amstrad Antek Antoniusz Alan Aleks Apis Apo Apostrof Aramis Ares Argus Arni Atos Atylla Apsik Aramis Arbuzek Ares Argo Aron Asko Assan Astor Aston Assan Ataman Atlas Atos Axel Azafar Azar Azis Azor

Baca Badi Bafi Baks Bakuś Bajt Bambi Bambus Bambo Bamsej Bandzior Baniulak Banner Bantu Barabasz Bard Bari Barni Baron Barry Bart Bartek Bas Basket Basker Baster Baton Bazyli Bąbel Bej Bemol Ben Benon Bernard Berni Beru Bethoven Bill Bimber Bingo Blaki Bob Bobek Bobik Boksik Bolo Bols Bond Boni Boniek Bono Bonus Borek Borys Boss Bosman Boston Boy Bratt Bristol Brix Broj Brunet Bruno Brutus Brysław Bryś Bubu Buffalo Bugi Bumel Bumer Burbon Bursztyn

Eaga (Iga) Eagan (Igan) Ebba Ebi Eboney (Ebani) Ecka Eclair Ecru Ecstasy Eda Edina Edith (Edit) Editha (Edita) Edweena (Edwina) Eevee (Iw) Eeyore (Ejore) Efendi Effi Efra Efsane (Efsejn) Egan Egia (Edzia) Eida Eika (Ejka) Eile (Ejli) Eilish (Ejlisz) Eira Eisdeacht (Ejsdacz) Eiteall (Ejtil) Eja (Ejderka) Ejka Ejma Ekayla (Ekajla) EKG Ejderha (Ejdecza) Ekstra Elaby (Elabi) Elaine (Elejn) Elba Eldridge (Eldricz) Elea Eleanor (Elenor) Elective (Elektriw) Electra Eleni Eleusis (Elusis) Elfa Elfin Eli Elijah Elin Elisa Elisabet (Elizabed) Elisavet (Elisejwt) Elisha (Elisza) Elite Elizabeth (Elizabet) Elka Elke Elle (El) Ellen Ellery (Eleri) Ellie (Eli) Ellis (Eliz) Elly May (Elimey) Elope (Elop) Elpi Elsa Elsbeth (Elsbet) Elschen (Elszen) Else (Elis) Elsie (Elsi) Elska Elvira (Elwira) Elvire (Elwir) Elysia (Elisia) Elysium (Elyzium) Elza EM E-Mail (Imajl) Embla Emelda Emi Emilia Emily Emis Emka Emlyn (Emlin) Emma Emmeline (Imelin) Emmy (Emi) Emmylou (Emilu) Empire (Empajer) Emylu (Emilu) Ence (Ens) Enchilada (Enczilada) Endeis (Endejs) Enea Enema Energy (Enerdży) Engy (Endżi) Enigma Enki Enno Ennui Enoive (Enojw) Enola Enstine (Enstin) Enya (Enia) Eolach (Eola) Epona Eponas Eponia Epsylon Equity (Ekłiti) Era Erin Eris (gr. bogini niezgody) Ergane (Ergan) Eryka Erna Ernestine (Ernestin) Eroka Erolka Erzuli Esa Escalante (Eskalante) Escher (Eszer) Eska Eskada Eski Eskil

Nash Nefryt Nelson Neon Nepal Nero Nerosław Ness Nestor Niki Niko Nobel Noel Norman Nosacz

Opublikowano

Pomieszaj literki z obecnego nicku, albo daj kawałek od tyłu np.

Rastman

Namtsar

Tsar

Matsar

I już masz coś 'fajnego'.

Pokombinuj, jak tak robisz, to pewnie nie będzie zajęte ;)

52287137559562145640.png

Opublikowano

Zrób coś od imienia nazwiska ;p

Ja jestem Łukasz i nazwisko to M****

i Mój nick: lukim bo Łukasz M****

A drugi nick: SniQ wymyśliłem przypadkowo xD Sprawdzałem cheaty w csie i musiałem coś wykombinować i pomyślałem sobie o batonie Snickers i jakoś tak wyszło "SniQ" xDD I mi się bardzo spodobał ;p

Tak więc pokombinuj z imieniem i nazwiskiem :)

pasekg.png

Mój prawidłowy nick to: SniQ, ale jest zajęty :/

私は日本が大好きです

Zbieram

add.png ;D

beznazwy14b.png

-_-

!!! I HATE METIN 2 !!!

-_-

pasekg.png

Opublikowano

co lubię robić grać w gry z serii Harry Potter mam na imię Dominik jestem maniakalnym graczem na kompie i nie wiem co by jeszcze dopisać

Opublikowano

jak dla mnie powinien to być spontan , ja używam takich nicków w grach i na forach :

-Krejzi

-Szaman

-GreenHill

-KreZz

-Cris

-Prem

Może 2 pierwsze litery imienia i nazwiska :D?

To mi wychodzi ALLE :D

Mówię ci , stawiaj na spontan ;)

greenhilli.png

Sygnaturkę Wykonała KissuShite

Zbieram + , jeżeli jesteś na tyle dziecinny żeby dawać mi - to twoja sprawa ...

Opublikowano

A może CzasoWpie*$alacz.

Nie rozumiem tematu autorowi żadne nicki nie pasują. Nie podał niczego więcej o sobie, co to za problem znaleźć nick? Propozycji są tysiące i tyle może być odpowiedzi w tym temacie. Kolega wyżej podał Ci stronę losującą nicki.

Do wszystkiego? Co mam przez to rozumieć? Że nick GameOverMan nie pasuje do forum tylko do gry? Mi tam wszędzie odpowiada.

obraz24.png

Opublikowano

A co w ogóle jest złego w tym nicku jaki teraz masz na MPC?

Cytuje słowa autora tematu : " nick ma być ogólnie do wszystkiego a nick rastman ta nazwa dla mnie jest zbyt częsta

a jak chcecie jakiś podpowiedzi to lubię filmy z Harry Potter wszystkie części lubię grac na komputerze a i nick nie zmuszam do niczego a tylko nie polski nick coś mi w nich nie pasuje

dzięki za pomoc jak chceie jakiś więcej podpowiedzi piszcie " . Czytaj wszystko. B)

Opublikowano

NieCodziennyNiePoprawnyPolitycznieOrogrficznieUmysłowoObrońcaKrzyżaZPodPałacuPrezydenckiego

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...