Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie} Na co wydać?

SoneQ

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Bociłem trochę czasu. Zgromadziłem 2,8 miliona kredytów i 42 tysięcy Uridium. Kupiłem już statek Leonov. Na co te zgromadzone zasoby wydać?

Z góry dziękuje i Pozdrawiam.

Opublikowano

Lasery : MP-1 - 3 sztuki, LF1, LF2 - 2 sztuki.

Generatory (Napędy) : G3N 7900,G3N 3310 - 2 sztuki. (Osłony) SG3N - B01, SG3N - A02, SG3N - A01.

Opublikowano

MegaSut ja nie rozumiem po co powtarzasz post Coming'a prawie identyczny tylko trochę inaczej wyrażony... Posty chcesz nabić czy co ?

Bo :

1. Spamerzy nabijają sobie posty

2. KID'Mod powinien to zamknąć bo to zapytanie powinno być napisane na OFICJALNYM FORUM DARKORBIT!!

3. Co do autora tematu te urke i kredki przyznaj sobie w co uważasz abyś nie miał do inny pretensji.

A co do tematu to radzę kupić full speed + osłony BO2 bo na co ci lasery LF3 jak bocisz ... -.- ale oczywiscie zrobisz jak uważasz

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator

Opublikowano

6 napedow za 2k uri pozniej 6 lf3 6 bo2 4 irki (chyba ze bocisz to 7) pozniej 9 napedow za 2urki poznoiej dozbrajasz sie o 25 lf3 (zeby i w irkach bylo i jak bys kupil golca) pozniej dokopujesz 9bo 2 ) a kredki dajesz na golca (w miedzy czasie lictujesz dodatki oprocz tego na skoki na inne mape )

Opublikowano

niedługo na handel wejda lf4 wiec lepiej zeby lf3 nie kupywał a poza tym musi jeszcze sporo pobocic

POMOGŁEM DAJ LUBIĘ TO:D

ab0bc93176c28908944588b712d630d4593d8605.png

Opublikowano

Podajcie mi link do Oficjalnego forum DarkOrbit gdzie CZŁONEK ! Team bigpointu mówi że będą dodane do Hangaru LF4 bo jeszcze ani 1 takiego tematu nie widziałem.

Bo to co wygadują osoby które tak uważają można nazwać "plotkami" bądź "przypuszczeniami" ... jeśli nawet mieliby wprowadzic LF4 na handel to podejrzewam że żaden z nas nie mógłby przewidzieć tego ... kiedy to nastąpi.

1371988330-U644589.jpg

Mentor | Moderator DarkOrbit | Postwriter | exModerator