Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Nie moge polaczyc sie ze swoim privem

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Witam.

Mam problem z łączeniem się z moim privem. Kiedy wchodzę przez launcher: Metin2client.bin server ch1 jest Norm a kiedy próbuję się zalogować cały czas pisze "Zostaniesz połączony z serwerem", a kiedy próbuję przez: Metin2_2010 server ch1 tez jest Norm ale wywala błąd: "sprawdź wejścia". Dodam, że NaviCat łączy się z serverem bez problemu. Proszę pomóżcie ;)

Edytowane przez jakobo55
Opublikowano (edytowane)

tak server 2010 od jerrego. Tylko problem w tym, ze nie mam pojęcia o tym jak zmienić ten Pong po stronie servera (czytałem wiele tematów na ten temat) nie wiem gdzie znaleźć ten folder game itp. ! Na tym 1-wszym podanym przez Ciebie launcherze mam ten "sprawdź wejścia" a na drugim dalej cały czas trwa łączenie ! xD

Edytowane przez jakobo55
Opublikowano (edytowane)

Server robiłem według tego: http://www.mpcforum....rowych-z-2010r/ poradnika (tylko nie na hamachi ani tym drugim po prostu na swoim kompie z zewnętrznym IP, oczywiście wszystkie IP itp. dawałem swoje a nie takie jak w poradniku, i użyłem karty loopback ). Clienta mam od Pawemola 2010.

Edytowane przez jakobo55
Opublikowano

Wejdź w :

To jest ukryta treść, proszę

Lub

Różnie jest.Plik game przenieś na pulpit otwórz go Notepadem++

Wyszukaj ciąg znaków

lub

Wtedy się dowiesz jaki masz pong

Opublikowano (edytowane)

Ale gdzie jest ten usr ? gdzieś w Navi ? czy jeszcze gdzieś indziej ?(Daj może GG na PW to będzie szybciej ;P )

Edytowane przez jakobo55
Opublikowano (edytowane)

Pong mam taki sam jaki jest wymagany przez ten launcher Mc2010 V2 czyli: 1234abcd5678efgh

a drugi Pong to ten testtest...

Jak wchodzę na server przez ten launcher v2 to mam ch1 caly czas Norm. Chcę się zalogować na rootowym koncie mam "Sprawdz swoje wejscia" a na moim koncie zrobionym przeze mnie " takie konto nie istnieje" !!!

Server na moje logowanie reaguje czymś takim:

czasami też jest .../20110903/syslog/20 albo 21, 22 !

TEMAT DO ZAMKNIĘCIA OKAZAŁO SIĘ, ZE HASŁA DO NAVICATA WPISYWALEM MYSQL 4 A POWINNO BYC 5 I DLATEGO NIEMOGLEM SIE ZALOGOWAC !!!

Edytowane przez jakobo55
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...