Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kupno komputera ( Crossfire )

Który komputer kupić stacjonarny czy laptopa, aby fps był większy i żeby przyjemniej się grało?   

22 użytkowników zagłosowało

1. 1. Który komputer kupi? stacjonarny czy laptopa, aby fps by? wi?kszy i ?eby przyjemniej si? gra?o?

• Stacjonarny
      19
    • Laptopa
      3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chce kupić nowy komputer ( tani ) pod gre crossfire ponieważ stary jest zupełnie za słaby fps to około 10..

A więc ten stacjonarny: http://www.expert.no/product/product.aspx?identifier=197029

Czy ten: http://www.expert.no/product/product.aspx?identifier=196343

Parametry są w języku norweskim ponieważ mieszkam za granicą, no ale zdecydujcie w ankiecie, bardzo prosze o pomoc ;))

Opublikowano

Laptop = Maly fps ;/

10 post [v]

20 post [v]

30 post [v]

50 post [v]

100 post [v]

150 post [v]

200 post [v]

300 post [v]

350 post [x]

Made Own Hack : [v]

Made V.I.P Hack : [x]

Get Banned 7 day [v]

Get banned 30 day [v]

Get Perma Banned [v]

I'm Not fair. Then u can give me M I N U S

Opublikowano

Szczerze ja gram na lapku to FPS do 350 nawet podchodzi ale według mnie Stacjonarny bo lapek się przegrzewa i wyłącza. Laptop to też dobra sprawa jeżeli masz podstawkę chłodząca i jeśli komputer nie jest wybierany tylko pod Crossfire.

Według mnie jeżeli komp tylko pod crossa to stacjonarny. tak jak powiedziałem lapek się będzie przegrzewał i wyłączał.

dawid228a.png
Opublikowano

Laptopy nie są "pod kierunkiem" gry , oczywiście jeżeli chcesz mieć dobrego laptopa do gry to znajdziesz , ale wybulisz niezłą kasę .

Jak dla mnie zainwestuj sobie w komputer stacjonarny , ja korzystam (teraz) z starego laptopa 3/4 lata i powiem ci że żadna przyjemność gry na takim czymś , a 3/4letni komputer to wiesz ;) .

greenhilli.png

Sygnaturkę Wykonała KissuShite

Zbieram + , jeżeli jesteś na tyle dziecinny żeby dawać mi - to twoja sprawa ...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...