Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KILKA(naście) PYTAŃ

cukr62

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jestem nowy i chyba od 2miesięcy gram w TF2 i chcę kupić jakiś item (premium) żeby z tego co mi wiadomo lepiej dorpić itemy, dorpić lepsze itemy i wymiana...

i oto kilka pytań: (proszę w pkt odpowiadać ;) )

1. Próbowałem (na sucho "kupić") i patrze a tam jakiś adres bilinarny ??!! (co to jest)

2. Czy podawanie numery karty jest bezpieczne (Visa)

3. Czy podczas płacenia (przedmioty w Euro) to czy mogę przelać od razu PLN czy muszę jakoś na konto wpłacić 5euro

4. Słyszałem że w ciągu tygodnia można dropić tylko 11h ???? czy to prawda ?

5. Czy to "11h" liczy się tylko jak się gra czy ogólnie przez cały czas liczy aż do 11h ?

6. Grając w 1-2 tygodniu wszedłem na jakiś serwer, kazali mi wpisać "givemeal" i wpisałem i co 350 osiągnieć i 50 przedmiotów w ekwipunku... Czy to jakoś zmieni kupowanie w Mann Co ??

To na razie tyle ;) jak mi się coś przypomni/przydarzy to mogę jeszcze napisać.

I proszę odpowiadać w pkt (łatwiej jest zrozumieć)

Opublikowano

1.TO twój zwykły adres zamieszkania ;)

2. Tak Steam jest dobrą firmą i twoje dane są bezpieczne.

3.Niestety musisz wplacic w euro

4.Sam na 100% nie wiem jak jest z tym dropem ale chyba tak. Limit 12 itemów.

5.^^ podczas gry

6.Nie

Opublikowano

Powiem krótko.

Najlepiej ladowac konto Steam poprez PaySafeCard.

Ja nigdy nie ufałem nikomu z podawaniem numeru Karty Kredytowej.

W ciągu tygodnia można wydropić 11itemków (czy tam 12), a nie 11h.

6. Grając w 1-2 tygodniu wszedłem na jakiś serwer, kazali mi wpisać "givemeal" i wpisałem i co 350 osiągnieć i 50 przedmiotów w ekwipunku... Czy to jakoś zmieni kupowanie w Mann Co ??

Nie nic nie zmieni. Byl to serwer Achievements i jest to legalna komenda na all osiągnięcia.

Opublikowano

1. na Swoim koncie Steam załaduj portfel. Możesz minimalnie 5euro wpłacić.

2. Tak. Od czwartku do czwartku. Limit resetuje się z Środy na Czwartek o godzinie 0:01

@down

to samo było ze mną w wcześniejszym poście :D

Opublikowano (edytowane)

1. Kup PaySafeCard. Możesz sprawdzić na stronie gdzie w twojej okolicy jest punkt sprzedazy tych kart. Tylko pamiętaj, że aby wpłacić pieniądze na steam potrzeba przynajmniej 5Euro, a przy aktualnym kursie euro musisz kupic przynajmniej 2 karty po 20 zl. Ew. polecam allegro sam tam kupowalem

2.tak

@byles szybszy. wyszedlem w trakcie pisania ;)

Edytowane przez onlive
Opublikowano

Czyli żeby nie bawić się z tym PaySafeCard to mogę normalnie wpłacić PLN na steamie i do automatycznie przeliczy na euro, żeby potem móc z portfela steam kupić w TF2 itemy, bo tak się nie da zrobićw TF2 ??

Opublikowano

Czyli żeby nie bawić się z tym PaySafeCard to mogę normalnie wpłacić PLN na steamie i do automatycznie przeliczy na euro, żeby potem móc z portfela steam kupić w TF2 itemy, bo tak się nie da zrobićw TF2 ?? 

TAK. Dokładnie tak.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...