Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

8 slot

przem512

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Mam zamiar dokupic sobie bron na 8slot bo uzbieralo sie sporo creditow. Posiadam juz m60+dodatkowe (smoke i kit2) i chcialbym kupic m134. Wiecie moze czy jest taka mozliwosc aby miec m60 i m134 naraz? Jesli tak to moze przy okazji wie ktos czy wyjdzie m134 jeszcze na retaila.

Opublikowano

Jezeli masz retaila na 8 slot a kupisz np. kolejne m60 gold to retail przesunie ci sie na 7 slot a m60 gold bedziesz mial na 8 slocie, a jezeli ci sie skonczy to retail wroci na miejsce.

Opublikowano

No przecież są to dwa retaile które są dla innych klas postaci, więc nie widzę problemu żeby nie mieć m134 i m60 naraz. A co do tego kiedy wyjdzie m134 to nikt tego nie wie.

@up mu chyba o co innego chodzi.

@down chyba że tak, nigdy nie słyszałem że może być tylko jeden retail.

pozdrawiam heniuś

Opublikowano

Można mieć 2 retaile tylko że to duże utrudnienie.

Żeby zagrać 2 retailem musisz wylogować się z gry, wejść na warrock.net (zalogować się) i zmienić aktualny retail.

To by było na tyle...

Opublikowano

Heh nie zrozumiałem pytania trochę.

Masz retaila i chcesz kupić broń na 8 slot za credo? Taką broń na 60 dni... Jeśli chodzi o ten wariant to możesz bez problemu i będziesz miał wybór na 8 slocie jaką bronią chcesz grać - no chyba, że chcesz kupić broń dla innej klasy postaci, to w takim wypadku wszystko też jest ok bo nie kolidują ze sobą.

Jeśli chodzi o dwa retaile na jednym koncie.. podobno było to możliwe ale tylko dla różnych klas postaci. Lecz nie widziałem nikogo z dwoma retailami. Dodatkowo teraz ich już nie można kupić.

Wariant 3 możesz kupić kilka broni na 8 slot które kupowane są za credyty w marketplace na 60 dni. Wtedy również jak w przypadku nr1 masz zmienny 8 slot.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano (edytowane)

Mam retaila na m60 i sa teraz wystawiane bronie na 8thslot na zawsze. Interesuje mnie m134 nie jest to na ta sama postac. Jesli by ktos wiedzial to prosze o pomoc bo nie wiem czy brac czy nie;/

@2xdown

tez mi tak sie zdaje jaky mi smoke zniknal i bylo m134 to by byl git i mi sie zdaje ze tak bedzie.

Edytowane przez przem512
Opublikowano

Na razie nie widzę m134 do kupienia(chodzi o ten na 8 slot za darmo).

Lecz dokładnie nie wiem jak to jest. Napisz ticketa, czy można mieć dwa retaile na jednym koncie. Bo ja nie jestem pewien. Nie widziałem nikogo kto by miał dwa retaile na jednym koncie. Wić nie opłaca się wywalać kasy w błoto. Tylko pierw lepiej zapytać a oni na pewno Ci odpowiedzą.

Edit down co jak co ale to jest nieprawdą.

1374132184-U48159.png

Sygna by Cristiano

Opublikowano

Na jednym koncie możesz mieć wszystkie retaile. Tylko, żeby zmienić np. z famasa na m60, musisz się wylogować z gry, zalogować na g1 i ustawić który chcesz aktualnie używać. Można na raz ustawić tylko 1.

Opublikowano

Jakby jeszcze stary CS to retaile można było mieć maxymalnie 2.

Nie było mowy o czymś takim jak retail na FAMASA i M60 na jednym koncie > nicku > ,a dosłownie loginie.

Bronie wtedy na starym profilowym CS zmieniały się co odświeżenie strony.

hersygna.png
Opublikowano

Na koncie mam 3 reatile i nie próbuje więcej robić.A przecież M60 i MiniGun są dla innych postaci blink.gif

Coś tu pusto :(

Daj+

Opublikowano (edytowane)

Up

Wiem wlasnie ze na inne to mowisz ze kasa w bloto nie pojdzie?;D

@edit

A jakis tam temat jest ze mozna miec nieskonczenie wiele.

Edytowane przez przem512
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...