Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

INFO! Koniec roku 9 czerwca

Sylwek150c

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla mnie rok szkolny kończy się pod koniec maja początek czerwca bo oceny są już wystawione a ja i tak przez 3/4 czerwca nie chodzę do szkoły także dla mnie to w sumie bez różnicy ale jednak 5 dni dłużej <_<

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Rok się kończy 9 czerwca tylko w przypadku miast organizujących Euro, chodź myślę, że i tak będą to odrabiać. Reszta natomiast kończy planowo - 29 czerwca.

Opublikowano

Założyciel tematu jakiś kiepski w czytaniu ze zrozumieniem. Zalecam więcej szkoły i nauki ^.^.

9 czerwca mogą zakończyć rok szkolny szkoły w miastach, w ktorych będą mecze EURO 2012. Tylko te szybsze wakacje wcale nie są takie szybkie. Bo uczniowie tych szkół zaczną rok szkolny już w sierpniu by odrobić straty ;).

29 czerwca maja wszystkie szkoły z wyłączeniem tych powyzszych z miast z stadionami na EURO 2012.

jqeuR.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...